![]() |
|
PARKLARA BAĞLI LED AYDINLATMA |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
OguzhanKucuk61 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Aralık 2015 Konum: Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2344 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı OguzhanKucuk61
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 10 Mart 2016 Saat 19:33 |
Merhabalar, daha önce basit bir işlemle parklarla senkronize olarak yanan ayak aydınlatması yaptırmıştım. Elektrikçi arkadaş pek uğraşmak istemediğinden kapılara bağlamamıştı. Şimdi kapıların alt kısımlarına kendim led AYDINLATMA yapmak istiyorum. Ayak aydınlatmasına bağlayacağım ve ordan çekeceğim kabloları. Parklarla beraber yanacak haliyle. Aküye herhangi bir zararı veya aşırı yükleme gibi bir durum olur mu acaba ?
Az evvel uygulamayı yaptım. ufak tefek kablo dağınıklığı olsa da ana tema bu şekilde. tek problem kapılara değil de parklara bağlı olması. ![]() ![]() ![]() ![]() Düzenleyen OguzhanKucuk61 - 10 Mart 2016 Saat 23:38 |
|
![]() |
|
Gokcesel ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Ağustos 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1107 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Eline sağlık güzel olmuş. Bence kapı altı aydınlatmasının elektriğini tepe lambasından alırsan daha güzel olur.
|
|
![]() |
|
OguzhanKucuk61 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Aralık 2015 Konum: Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2344 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı OguzhanKucuk61
![]() ![]() ![]() ![]() |
Aynını düşünüyorum ve hatta yazdım da mesajda :) bağlamayı bilsem yapacağım da, parklara bağlı olanlardan çektim kabloyu :) şimdilik böyle |
|
![]() |
|
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
Anladığım kadarıyla işçilik olarak işin kolayına kaçılmış gözüküyor ama uygulama işlev olarak bence gayet güzel olmuş güle güle kullanın,farklılık adına marka logosunu yansıtan lazelerden tercih edilebilirdi.Tavan hattından elektrik alıp çalışma yapmadım,bu nedenle yanlış yönlendirme yapmamak için bu konuya girmek istemiyorum ama yapanlar anlatırsa bence elektriği ordan almalısınız.Tavan lambası açıkken kapılar açılınca yanmalı onun dışında yanmamalı.Parklara bağlamışsınız,anladığım kadarıyla bir sensör veya ek birşeyde yok buda demek oluyor parkları açınca sürekli yanıyor bu ışık bu yüzden tavan lambasına alınmalı.
|
|
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı OguzhanKucuk61
Aynı görüşteyim. Fırsatını bulduğum an tavan lambası ile senkron şekilde yapacağım. Varsa bu konuda bilgisi olan yardımlarını bekliyorum |
|
![]() |
|
ARDADOGAN ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Ekim 2015 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 176 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ARDADOGAN
bak benim arabada 307 benim kayınçomdan aldım oda yaptı ön ve arka tarafa bu işlemi ayrıca kapı altına bence yapma dikiz aynasını sök kapağını çıkar aynanın alt tarafına yap ve elektirigide iç tavan lambasından çek parklara bağlarsan devamlı yanar sigortaya yük biner ama iç tavan lambasına yaparsan kapıyı acınca tavan lambası devreye gire yanar ve kapıyı kapatıncada yavaş yavaş söner ki buda harika bir görüntü oluşturur ayrıca devamlı yanmadığı için sigortaya asla yük binmez sana tavsiye ederim sana linkini atim bak
http://www.forumpeugeot.com/showthread.php?7388-Peugeot-307-Ayak-Ayd%FDnlatma-Projesi-Bitti-) |
|
SEZARIN HAKKINI SEZARA VERİCEKSİN
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı OguzhanKucuk61
Konuyu okudum, yardımının dokunacağını düşünüyorum. Teşekkürler:) |
|
![]() |
|
AliUmut ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Temmuz 2015 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 42 |
peugeot logolu aydınlatmalar daha güzel duracaktır. işçilik olarak arkadaşınız biraz basite kaçmış galiba ama şu an ki çalışmada gayet güzel gözüküyor.
|
|
Kalakaldım kışın ortasında yine
Yine aldandım sonunu bile-bile Cennetden kovuldum isyan ede ede Hiç utanmıyorum |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı OguzhanKucuk61
Teşekkür ederim hocam. O logolardan da düşündüm aslında ama ben gerçek bir aydınlatma istedim. Bencede güzel oldu fakat sigortalara yük biner görüşü biraz tedirgin etti beni
|
|
![]() |
|
AliUmut ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Temmuz 2015 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 42 |
eğer orta tarafta ki aydınlatmadan alırsan aküye sıkıntı yaratmayacaktır. yalnız kullandığın ledlerin voltajları önemli olacaktır. piyasada ki çakmalardan uzak durmanı tavsiye ederim.
|
|
Kalakaldım kışın ortasında yine
Yine aldandım sonunu bile-bile Cennetden kovuldum isyan ede ede Hiç utanmıyorum |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |