![]() |
|
307 1.4 hdı turbo muhafazası sorunu |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Harun38 ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 02 Mart 2016 Konum: Kayseri Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 02 Mart 2016 Saat 22:02 |
İyi günler arkadaşlar. 2004 model 307 1.4 hdı manuel aracımda birsorun yaşıyorum.
aracımla rampa çıkarken çekmiyor ve belirli bir süre sonra turbo muhsfazası asırı ısınmadan dolayıyanmaya başlıyor. 2 kez muhafaza değiştirdim. egzost cıkışına baktırdım. yınede bir değişiklik yok. konuyla ilgili yardımcı olursanız çok mutlu olurum.
|
|
Harun Boyraz
|
|
![]() |
|
Baver Diyar ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Şubat 2016 Konum: malatya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 73 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Baver Diyar
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
kardeşim turbo basıncı düşük olabilir rampada cekmiyorsa
|
|
BawerDiyar
|
|
![]() |
|
TRK ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Eylül 2014 Konum: İZMİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 102 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Takip.
|
|
2005 Peugeot 307 1.4 HDI XR
|
|
![]() |
|
Harun38 ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 02 Mart 2016 Konum: Kayseri Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4 |
yarın enjektörlere baktıracam , olmadı debimetre yada manifolt çıkış sensörünü deneyecem bakalım hayırlısı
|
|
Harun Boyraz
|
|
![]() |
|
takip derken anlayamadım
|
|
Harun Boyraz
|
|
![]() |
|
TRK ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Eylül 2014 Konum: İZMİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 102 |
![]() ![]() |
|
2005 Peugeot 307 1.4 HDI XR
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |