|
2003 model 206 için doubledin çözümü / navigasyon |
Yanıt Yaz |
Yazar | ||
serkankosar1982
1. Vites Kayıt Tarihi: 27 Şubat 2016 Konum: Kayseri Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı serkankosar1982
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 27 Şubat 2016 Saat 16:29 |
|
Arkadaşlar 2003 model 206 sahibi oldum. aracıma navigasyon ve multimedia anlamında bir çözüm arıyorum. Bu konuda yardımcı olabilecek var mı? 1300 tl civarında oem ürünler var, ama ben orta konsola bir uygulama düşünüyorum.
|
||
koray.turan
3. Vites Kayıt Tarihi: 05 Aralık 2014 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1084 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı koray.turan
|
|
yurt dıısından geliyordu sanırım
|
||
206 Eskilerden gelen tutku ilk reklam... :)
|
||
samet206
4. Vites Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Seçenek çok aslında,ilk seçenek 206 için iki tip falan hazır multimedia sistemler var bunlardan bulup alıcaksınız,biri saatlik iptali yaparak,diğeride orta konsolda olucak şekilde iki farklı model.Başka bir seçenek çok büyük olmayan standart bir dobule din alıcaksınız ön paneli fiberciye verip teyp bölmesini buna göre genişleticeksiniz bu şekildede yapılır.Başka seçenek normal bir teyp bu teybin aux çıkışı kullanılarak tablet navigasyon vb.cihazlar bağlayarakta multimedia yapılabilir.Yada indash teyp kullanılacak.
|
||
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
||
OguzhanKucuk61
3. Vites Kayıt Tarihi: 27 Aralık 2015 Konum: Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2344 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı OguzhanKucuk61
|
|
Mesajım bulunsun takipteyim.
|
||
serkankosar1982
1. Vites Kayıt Tarihi: 27 Şubat 2016 Konum: Kayseri Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı serkankosar1982
|
|
Daha önce bu uygulamayı yapmış bir usta tanıyan var 6
|
||
Adem Kurtuldu
3. Vites Kayıt Tarihi: 31 Aralık 2013 Konum: İZMİR /BORNOVA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1337 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Adem Kurtuldu
|
|
Sahsi dusuncem olarak indash yurtdisiyfi sok tak kes bic ugrasmaktansa kendi elinizle kontrol edip alin taktirin yurtdisi en ufak bi parca bile yaklasik bi ay suruyormus gelmesi vede bana gore 206lara 1000-1500 tl bi teyp icin cok kendimde 206 kullanicisi olarak soyluyorum keyif sizindir gene icimde kalmasin diyorsanizda simdiden hayirli olsun :)
|
||
#35GA8139 #S16HDİ 💨💨
|
||
TugyyStyle
1. Vites Kayıt Tarihi: 11 Ocak 2015 Konum: Giresun/Merkez Durum: Aktif Değil Mesajlar: 258 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı TugyyStyle
|
|
Alıyorsunuz kaliteli bi indash pioneer indashlar gayet güzel fakat bende roadstar var ve gayet memnunum tvsinden tut navigasyon hepsi var
|
||
< |
||
Yards33
1. Vites Kayıt Tarihi: 07 Ağustos 2015 Konum: Mersin Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
İndash alacaksan pioner sony tarzı varsa al. Jameson falan uyduruk Çin mallarına bulaşma. Ses kaliteleri çok kötü. Ayrıca işlemcileri yavaş ve dokunmatik sıkıntılı. Ben hevesle aldım geri sattım.
|
||
serkankosar1982
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı serkankosar1982
|
|
Pioneer yada sony iyi de fiyatlar çok uçuk
|
||
OguzhanKucuk61
3. Vites Kayıt Tarihi: 27 Aralık 2015 Konum: Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2344 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı OguzhanKucuk61
|
|
Roadstar markası pionner ın yan ürünü diyorlar. Öyleyse gayet iyidir. Bende de roadstar teyp mevcut. Gözlemlediğim tek farkı kumanda kalitesi. Kullanmadığım için ses kalitesi konusunda bişey söyleyemem |
||
seamad
1. Vites Kayıt Tarihi: 19 Ağustos 2013 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 380 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Merhaba, bende çok araştırdım üstten takmalı ( şapka ) şeklinde olanlar çok kaba duruyor, orta kısımda duranlar ise Türkiyede yok zannedersem yurt dışında var, bende pioneer 6750BT modelini aldım birde tablet var 7 inç süper oldu bluettoth üzerinden zaten tüm işlemler yani dubledin gibi :) cep telefon görüşmeleri için çok iyi oldu sürekli ceza yemekten kurtuldum :) tavsiye ederim.
|
||
koray.turan
3. Vites Kayıt Tarihi: 05 Aralık 2014 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1084 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı koray.turan
|
|
nasıl yaptınız biraz paylaşırmısınız detaylı bi şekilde
|
||
206 Eskilerden gelen tutku ilk reklam... :)
|
||
seamad
1. Vites Kayıt Tarihi: 19 Ağustos 2013 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 380 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Valla teybi tepçi taktı zaten :) bende cama vanzulu tablet tutucu aldım taktım o kadar :) bluetooth üzerinden bağlanıyor teybe, ben tablette her istediğimi yapıyorum youtube navigasyon vs vs teypten çalıyor :) |
||
OguzhanKucuk61
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı OguzhanKucuk61
|
|
Tablet tutucu bende düşünüyorum da araç üzerinde bir fotoğraf gönderir misiniz ?
|
||
seamad
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Altta resimdeki tutucudan aldım iki adet biri ofiste telefon standı diğeri araçta , küçük bir şey fakat 10.1 tablete kadar çok güzel tutuyor baya güçlü bir ürün
|
||
OguzhanKucuk61
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı OguzhanKucuk61
|
|
Konsola tutunuyor mu yoksa sadece cama mı
|
||
seamad
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
sadece cama tutunuyor ofiste çay bardağını bile yapıştırıyorum bazan o kadar güçlü :)
|
||
OguzhanKucuk61
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı OguzhanKucuk61
|
|
Bunları biliyordum ama bu kadar kuvvetli olduklarını bilmiyordum düşüneceğim :)
|
||
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |