Peugeot Türkiye Forumları
Pejo.Com.TR Peugeot Yedek Parça
www.pejo.com.tr
Anasayfa Anasayfa >PEUGEOT TÜRKİYE MODİFİYE PLATFORMU >Peugeot Ses Sistemleri
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - 307 ses sistemi tavsiye
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

307 ses sistemi tavsiye

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
sckn22 Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Durum: Aktif Değil
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı sckn22 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: 307 ses sistemi tavsiye
    Gönderim Zamanı: 24 Şubat 2016 Saat 11:09
2006 model aracımın ses siteminden pek memnun değiğilim. Tabiri caizse teneke gibi çalıyor orjinal teybini değiştirmeden kaliteli ses alabileceğimiz bi metod varmıdır. Subwofer ve anfi düşünmüyorum. Yüksek ses dinlemem orta ve kısık seslerde tok yumuşak ve derin bass verebilen bi sistem düşünüyorum sesin dışarı çıkmasına gerek yok. Aklımda kapılardaki hoparlörleri değiştirmek var. Veya arka kapılardakini iptal edip panzidota iki tane oval yada illa şartsa teybi değiştirmemiz gerekiyosa direksiyon kumandası ve yol bilgisayarı ile uyumlu bi teyp varmıdır?
Yukarı Dön
mimit Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı mimit Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 24 Şubat 2016 Saat 11:36
Amfi olmadan orijinal teyp ile yapılacak çok fazla bir şey yok,yani hoparlörleri değiştirmek bir nebze kurtarıcı olur ama tatminkar olmaz, teybi değiştirirseniz,direksiyon kumandasını aktif halde tutmak için ayrı bir aparat alıp kullanmanız gerekiyor.

normal teybin yerine double din de takabilirsiniz, bu konuda seçenek çok yani beklentiniz cihaz ne yönde onu bilirsek seçim konuusnda alanı daraltabiliriz,mesela bluetooth olmalı mı?

Hoparlör konusunda alpine spg69c2 veya c3 oval düşünürseniz kullanabilirsiniz, ön kapılar içinde cam önündeki tiz orijinal kalmak kaydıyla alpine spg 17c2 güzel bir anaünite ile istediğinizi verecektir. ön kapılarda hoparlörlerin arkasına gelen kısıma küçükte olsa bir ses izolasyonu yapmak aşırı vibrasyonu önler ve daha güzel bir ses alınmasına yardımcı olur.

Yukarı Dön
sckn22 Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı sckn22 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 24 Şubat 2016 Saat 11:55
Orjinalini yazan: mimit mimit Yazdı:

Amfi olmadan orijinal teyp ile yapılacak çok fazla bir şey yok,yani hoparlörleri değiştirmek bir nebze kurtarıcı olur ama tatminkar olmaz, teybi değiştirirseniz,direksiyon kumandasını aktif halde tutmak için ayrı bir aparat alıp kullanmanız gerekiyor.

normal teybin yerine double din de takabilirsiniz, bu konuda seçenek çok yani beklentiniz cihaz ne yönde onu bilirsek seçim konuusnda alanı daraltabiliriz,mesela bluetooth olmalı mı?

Hoparlör konusunda alpine spg69c2 veya c3 oval düşünürseniz kullanabilirsiniz, ön kapılar içinde cam önündeki tiz orijinal kalmak kaydıyla alpine spg 17c2 güzel bir anaünite ile istediğinizi verecektir. ön kapılarda hoparlörlerin arkasına gelen kısıma küçükte olsa bir ses izolasyonu yapmak aşırı vibrasyonu önler ve daha güzel bir ses alınmasına yardımcı olur.

Mevcut teybe anfi bağlasak verim alabilirmiyiz kalite konusunda? Multimedya sistem düşünmüyorum. Birazda maliyetin düşük olmasını istiyorum. Şu ihtimalde aklıma geldi mevcut teyp ve hoparlörlere hiç dokunmadan bagaja anfi ve subwofeer. Tabi bunların nasıl sonuç vereceğini bilmiyorum. Amacım orjinalliği bozmadan araç içinde daha dolgun bi ses almak. Anfi ve sub olmadan bu sesi yakalayamazsın derseniz o zaman mecbur seçeneklerin içine onlarıda koyucam önceliğim mevcut sistem ile düzgün bi ses elde edebilmek.

Düzenleyen sckn22 - 24 Şubat 2016 Saat 11:57
Yukarı Dön
xmen Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı xmen Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 24 Şubat 2016 Saat 12:13
Hocam ben mevcut teybe amfi baglattim pandizota da iki adet oval taktirdim tatminkar edici bir ses alıyorum.ha yüksek seslere çıkıldıkça tabiki seste bozulmalar oluyor ki zaten yüksek dinlemiyormussunuz. Yâni 1-12 değerleri arasında çok kaliteli bir ses alabilirsiniz
2005 Peugeot 307 1.4 hdi
1997 Opel Vectra 1.6 16v CD
2003 renault clio 1.5 DCI
2006 peugeot 307 1.6 HDI
2006 ford fiesta 1.4 TDCI
Yukarı Dön
ibrahim01 Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı ibrahim01 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 24 Şubat 2016 Saat 12:34
eğer torpidoya bir ekolayzer koyup kapıdaki hoparlörleri değiştirirsen ya da daha iyisi arka pandizota güçlü bir 6*9 hoparlör koyarsan radyoya da harici bir giriş eklersen güçlü bir sistem elde etmiş olursun.  
Yukarı Dön
sckn22 Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı sckn22 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 24 Şubat 2016 Saat 14:32
Şimdi bu işi yapan bi arkadaşla görüştüm panzidota 2 adet pioneer 6965 v2 taktırmaya karar verdim inş eskiye nazaran bi fark olur. Panzidotu boşuna deldirmiş olmayalım.
Yukarı Dön
1. Vites
1. Vites

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı ibrahim01 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 24 Şubat 2016 Saat 15:14
ben de aynı şekilde yaptım ve müzik dinliyorum. pandizotu deldirme yenisi çok pahalı. yan sanayı bakalit bir pandizot al. 100 liraya alırsın.
Yukarı Dön
mimit Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı mimit Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 24 Şubat 2016 Saat 16:15
orijinal teyp üzerinden amfi ile sistem kurarsanız şimdikine oranla tabiki çok dah aiyi ses alırsınız, sadece amfi ve bass ile yapılan uygulamalrda kapı kolanları genelde tiz çalışacak şekilde ayarlanır ve subwoofer ın bası araç içinde tok bir ses yaratır ha kendi aracıma böyle bir sistem kurar mıydım diye düşündüm,kurmazdım.

pioneer demişsiniz ama piyasada orijinalinden çok sahtesi var,maliyet bu işin kalbi,ama iki üç defa para harcamaktansa, şartlar uygun hale geldiğinde, orijinal teybe bir amfi ve ve 4 adaet hoparlör ile de istediğiniz sesi alırsınız. Pandizota 6x9 koydurduğunuz da teybin ön arka ayarları ile oynamak zorunda kalırsınız,çünkü arkalar güçlü önler zayıf olacak ve ses arkadan daha baskın gelecek.
Yukarı Dön
sckn22 Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı sckn22 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 24 Şubat 2016 Saat 17:25
Az önce montajı yapıldı arka kapıdakileri iptal ettik sonuç tam istediğim gibi oldu. Gayet basslı ve tok bi ses elde ettik yaptırmayı düşünen varsa hiç düşünmesin orjinal kolonları berbat.
Yukarı Dön
1. Vites
1. Vites

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı ibrahim01 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 24 Şubat 2016 Saat 17:49
kapılardakiler değişmese bile pandizotta biraz güçlü bir oval hoparlör ile cam altlarındaki tweterlar güzel bir ahenk sağlayabiliyor. zaten tüm hoparlörlerin aynı baskınlıkta olması mümkün değil.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.07
Copyright ©2001-2024 Web Wiz Ltd.
Peugeot Türkiye Forumları PEUGEOT TÜRKİYE FORUMLARINDA SON 20 KONU
Peugeot Türkiye Fan Club Gündem      
konu icon Peugeot Yedek Parça
konu icon Teyp çalışmıyor ölü Peugeot 207 benzinli 2008 mode son mesaja git 72 0 Selimhan
konu icon 3008 vites kutusu arızalı son mesaja git 15400 16 Yunus1313
konu icon 307 Economy mode active hatası son mesaja git 730 1 pckobat
konu icon 306 Otomatik Vites - Yardımcı olabilirmisiniz. son mesaja git 8469 1 muhsintekin
konu icon Tanışma son mesaja git 2 0 Nazif Kılıç
konu icon 2. Sahibinden Temiz ve Bakımlı 2003 Model 206 son mesaja git 227 0 muzo
konu icon Peugeot 208 (1. seri) 1.5 BlueHdi Yağ Önerisi son mesaja git 8478 3 mustgok
konu icon Teyp Sessiz Modu son mesaja git 25182 14 Bilal ALTINER
konu icon 206, 206+ ve 307....3 Satır Yol Bilgisayarı Ekranı son mesaja git 97451 590 Kasım4284
konu icon 2012 model 508 far ampül değişim son mesaja git 14675 3 zaferçinar
konu icon eski kasa 508 son mesaja git 294 1 zaferçinar
konu icon 308 1.6 HDi Yağ Önerisi son mesaja git 1528 0 alperyacan
konu icon Otomatik şanzıman vites atma arızası son mesaja git 1580 0 Zeynepk
konu icon P0087 Hata kodu son mesaja git 5992 6 Optimus Prime
konu icon Tanışma: Merhabalar son mesaja git 3 0 DieAnotherDay
konu icon yakıt tüketimi 30L son mesaja git 3452 1 407muhendisi
konu icon P2074 hatası 308 2012 model 1.6 vti son mesaja git 2565 0 Courage
konu icon Stop halinde iken silecekler ve farların çalışması son mesaja git 10017 4 C4for
konu icon 2011 5008 vites kutusu arızası(çözüldü) son mesaja git 63356 25 Ahmet Altaş
konu icon Yağ Kaçağı son mesaja git 4413 0 Mental
Bizi Takip Edin   

Bu ayki En Aktif 10 Üye 2025 FEBRUARY EN AKTİF 10 ÜYE
Üye Mesaj
Ahmet Altaş 3
407muhendisi 2
zaferçinar 2
muhsintekin 1
pckobat 1
Yunus1313 1
C4for 1
Selimhan 1
Courage 1
DieAnotherDay 1
Bu ayki En Aktif 10 Üye FORUM YETKİLİLERİ
Üye Adı Yetki
GökhaN YÖNETİCİ
sonerkyl MODERATÖR
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır.
Peugeot Turkey Fan Club © 2008 - 2025
“İnsanların en hayırlısı, insanlara faydalı olandır.“ H.Ş.

Peugeot Forum English