![]() |
|
307 soğuk marşta gelen dın sesi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
bozkurtum ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 30 Kasım 2012 Konum: Erzurum Durum: Aktif Değil Mesajlar: 63 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı bozkurtum
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 27 Ocak 2016 Saat 19:45 |
Erzurum'da yaşıyorum Bu gece çok soğuktu..aracım sabah çalışmadı.marşa bastığımda dın dın siye ses geldi..bira zorladım.sonra marşa tekrar bastığımda ses iyice hızlandı..marş motorunu hiç çevirmedi..ilkinde marş motorunu çevirmişti..sorun Hakkı'nda bilgisi olan varsa cevap verirse sevinirim..Allah'a emanet ..aracım 307 1.6hdi
Düzenleyen bozkurtum - 27 Ocak 2016 Saat 19:48 |
|
![]() |
|
bb-mahmut ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Ocak 2016 Konum: adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 34 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı bb-mahmut
![]() ![]() ![]() ![]() |
Akun zayiflamis olabilir yada mars motorun arzalandi ama sunu soleyebilirim ki % 99 aku zayiflamis
|
|
![]() |
|
xmen ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Aralık 2014 Konum: HATAY Durum: Aktif Değil Mesajlar: 913 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam akü ömrünü tamamlıyor...
|
|
2005 Peugeot 307 1.4 hdi
1997 Opel Vectra 1.6 16v CD 2003 renault clio 1.5 DCI 2006 peugeot 307 1.6 HDI 2006 ford fiesta 1.4 TDCI |
|
![]() |
|
bozkurtum ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 30 Kasım 2012 Konum: Erzurum Durum: Aktif Değil Mesajlar: 63 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı bozkurtum
Aküden diye düşündüm ama iç ve dış aydınlatmalar yanıyor..sadece marş motorunu çeviremiyor..önceki aracım 206 da akü değişmiştim ama onda böyle olmamıştı..hiç lamba bile yanmıyordu..acaba 307 ye özgü bi şeymi..inşallah aküdür..teşekkür ederim sizlere Allah e razı olsun
|
|
![]() |
|
xmen ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Aralık 2014 Konum: HATAY Durum: Aktif Değil Mesajlar: 913 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Aynı durum daha önce basıma gelmişti.aynen dediginiz gibi aydinlatmalar falan normal bir şekilde yaniyor ama marş yapmıyor. Akü degistik sorun gitti. |
|
2005 Peugeot 307 1.4 hdi
1997 Opel Vectra 1.6 16v CD 2003 renault clio 1.5 DCI 2006 peugeot 307 1.6 HDI 2006 ford fiesta 1.4 TDCI |
|
![]() |
|
bb-mahmut ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Ocak 2016 Konum: adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 34 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı bb-mahmut
Sole anlatayim araba ilk mars aninda yaklasik 50 amper gibi bir akim ceker bunun altinda degerlerde ses cikarir ama calismaz daha zayifta ise mars hic basmaz ancak lambalar yanar.ne zaman aku tam biter o zaman isiklar yanmaz.aku istenilen akimi saglayamadi icin aracin mars almiyor yada ses cikarip susuyor.bide sole bir test yontemi var farlarini ac ve kontagi cevir isik ciddi anlamda kisiliyorsa aku bosalmistir bunuda bir dene derim
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı bb-mahmut
Dedigim gibi sorun %99 aku
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı bozkurtum
Sağolasın kardeşim..teşekkür ederim cevapların için..şu anda Erzurum -30 derece..akü ne yapsın bu soğukta ..Allah'a emanet
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı bozkurtum
Allah razı olsun kardeşim..dediğin yöntemi deniyeyim ..Çok teşekkür ederim
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı bb-mahmut
:) hey massallah allah yardimciniz olsun bu arada akuyu degirmene gerek yok 10 tl ye doldurt hayirli aksamlar baska bir sorunla karsilasirsan haberimiz olsun elimizden geldikce destekleriz.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı bozkurtum
Eyvallah gardaş...çok teşekkürler..
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı bb-mahmut
hocam ne yaptın merak ettim sorun neydeymiş
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |