![]() |
|
Direksiyon hidroliğine hangi yağ ? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
pocker19 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Ağustos 2015 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 26 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 23 Ocak 2016 Saat 15:31 |
Arkadaşlar merhaba,
Dün motor yağı değişimi yaptırırken direksiyon hidroliğini kontrol ettik o da kendi çubuğunda "min" seviyesine inmiş. Direksiyon hidroliği eksilmiş yağı değiştireceğim ama hangi yağın olduğunu bilmiyorum. Bazıları kırmızı renkteki bir yağdan bahsediyor bazıları da atf yağlarından bahsediyor. 307'lerin direksiyon hidroliği için en uygun yağ hangisidir ? Birde direksiyon elektrik destekli olmasına rağmen çok sert geliyor yağın eksilmesi direksiyonun sert olmasına neden olur mu ? |
|
Peugeot 307 2004 1.6
|
|
![]() |
|
aktivist ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Kasım 2015 Konum: Şanlıurfa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 67 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
YAĞIN EKSİLMESİ direksiyonu sertleştiririp tıkırdattırmaya başlatır bunun için sana hem Peugeot kullanım kılavuzunun önerdiği hem benim memnun olduğum (3 gün önce koydum) rengi kırmızıdır TOTAL FLUIDE 2 üstünde vites kolu resmi vardır hem vitese hem direksiyona uygundur gönül rahatlığıyla kullan benimkinden gelen sesler kesildi hemde anında ;) kolay gelsin fiyat 18.50 idi total petrollerde
|
|
Peugeot 206 1.6 xt 16V 66.1 kw
|
|
![]() |
|
fætih ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Mayıs 2014 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 429 |
benim pompa kafasına göre çalışıyor. bugün revize eden yerlerle görüştüm. üst pompa dedikleri vız vız eden zımbırtı tamiri yokmuş. onun sesini kesen özel bir yağdan bahsettiler.
bence değiştirecekseniz o yağı araştırın...
|
|
![]() |
|
pocker19 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Ağustos 2015 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 26 |
İlginiz için çok teşekkür ederim yağı koydururken içindeki ve hortumdaki yağları çektirdiniz mi ? Yoksa direk üzerine biraz eklesek olur mu?
Düzenleyen pocker19 - 27 Ocak 2016 Saat 03:26 |
|
Peugeot 307 2004 1.6
|
|
![]() |
|
bb-mahmut ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Ocak 2016 Konum: adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 34 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı bb-mahmut
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Dreksiyon hidrolik yagi kullanilir fiyati 10 tl bise arkadasim dreksiyon sertlestiyse yagi azalmistir ayrica yagi azalan dreksiyondan ses gelir cevirdigin zaman cir cir oter.yagi koydugun halde dreksiyon sert ise sorun pompada yada borularda (borularda tikanma)
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |