![]() |
|
PEUGEOT VE CITROEN YEDEK PARÇA |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
önderoto ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Aralık 2008 Konum: YEDEK PARÇA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 67 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 22 Aralık 2008 Saat 09:09 |
![]() |
|
iLLeGaL ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Kasım 2008 Konum: YenibosnA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 552 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bu adrese bir mail yolladım bakıp cevap verebilirmisiniz?
|
|
Bugünü unut, dün geçti, acaba yarın var mı?
Gençliğine güvenme, ölen hep ihtiyar mı? Ya İslam'da erirsin, ya inkar'da çürürsün. Yol Mezar'da bitmiyor, GİRDİĞİNDE GÖRÜRSÜN |
|
![]() |
|
önderoto ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Aralık 2008 Konum: YEDEK PARÇA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 67 |
OK KARDEŞ BİRAZDAN BAKIYORUM..
|
|
![]() |
|
kardeş direksiyon simidi airbag siz boş olarak yeni model yok.
eğer istersen airbag içinde orj olarak var ama fiyatı biraz yüksektir.
ben çıkma olarak bi kaç yere haber bıraktım, ilerideki günlerde bana gelen haberler dogrultusunda sana bilgi veririm.
|
|
![]() |
|
sinan-s ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Mart 2008 Konum: Bostancı/S VRJ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2643 |
Hayırlı işler olsun..
|
|
![]() |
|
iLLeGaL ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Kasım 2008 Konum: YenibosnA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 552 |
TAMAM SADECE SİMİT LAZIM BANA AYRI OLARAK DA XS ORJİNAL SİMİDİ DE OLUR.
|
|
Bugünü unut, dün geçti, acaba yarın var mı?
Gençliğine güvenme, ölen hep ihtiyar mı? Ya İslam'da erirsin, ya inkar'da çürürsün. Yol Mezar'da bitmiyor, GİRDİĞİNDE GÖRÜRSÜN |
|
![]() |
|
NU103 ![]() 1. Vites ![]() ![]() NU 103 Kayıt Tarihi: 16 Haziran 2008 Konum: KoŞuYoLu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 216 |
aykut bana cıkma baskı balatacı,cıkma sol rot kafası arastırırmısın kardesim
|
|
![]() |
|
kardeş çıkmayı ne yapacaksın hayırdır.orj olarak var uygun fiyata istersen yan sanayide var daha da uygun fiyata.çıkma olaraka deb.baskı balata bulamazsın cok zor çünkü bitmeden çıkma olacak parça degil onlar.
|
|
![]() |
|
sinan-s ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Mart 2008 Konum: Bostancı/S VRJ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2643 |
Hakikatten ya baskı balatanın çıkması olmaz.Bitiktir..
|
|
![]() |
|
sagol adaş sanada hayırlı işler aracın aklımda unuttum sanma bakalım bugün bi kaç yere gidicem bakarsın senin arabaya müşteri bulurum. |
|
![]() |
|
Hayırlısı..
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
2000 model 406 ön helezon yayı çifti varmıdır çıkma olarak.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |