![]() |
|
307 1.4 hdi envy hız sabitleme oluyormu(çözüldü) |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
emrahyilmaz84 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Ocak 2016 Konum: Diyarbakır Durum: Aktif Değil Mesajlar: 44 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı emrahyilmaz84
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 22 Ocak 2016 Saat 18:59 |
1 hafta önce 2004 1.4 hdi 307 aldım forumlara bakarak fren muşirini kontrol ettim 4 kablo var ve bir adet limitlemeli kol aldım ama bir türlü çalıştıramadık bu konuda yardımlarınızı bekliyorum( 5 ay uğraştıktan bir ton peugeot ustası dolaştıktan sonra pp2000 sipariş verip bütün süstemi karjştırdıktan sonra hız sabitleyiciyi aktif ettim çok ta güzel çalışıyor)
Düzenleyen emrahyilmaz84 - 02 Temmuz 2016 Saat 01:04 |
|
![]() |
|
riderzist ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Ocak 2015 Konum: Tekirdağ, Türki Durum: Aktif Değil Mesajlar: 244 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı riderzist
![]() ![]() ![]() ![]() |
Elektronikçiye git bilgisayardan açar. 4 kablolu ise uygundur
|
|
EN İYİ TAMİR, BAKIMDIR ...
|
|
![]() |
|
emrahyilmaz84 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Ocak 2016 Konum: Diyarbakır Durum: Aktif Değil Mesajlar: 44 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı emrahyilmaz84
Elektronikçiye gittim bütün modları denedi hatta 3 farklı elektronikçiye gittim ilk önce ekranda gözüküyordu çalışmıyordu daha sonra ekrandada gözüknüyor ama çalışmıyor bir taneside 1.4 hdi ler uyumlu değil dedi
|
|
![]() |
|
riderzist ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Ocak 2015 Konum: Tekirdağ, Türki Durum: Aktif Değil Mesajlar: 244 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı riderzist
Benimkinde ekranda görünmüyor ama çalışıyor. Görünmesi yada görünmemesi pek önemli değil basınca sabitliyor basınca hızı arttırıyor düşürüyor gerisi önemsiz.. Ufak bişey vardı hatta ben söylemiştim elektronikçiye ondan sonra oldu neydi uzun zman oldu hatırlaıyorum. bi ayrıntıyı gözden kaçırıyorlar.
|
|
EN İYİ TAMİR, BAKIMDIR ...
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |