![]() |
|
Allah rızası için yardım garip bi sorun |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
emre_65 ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 15 Mart 2014 Konum: van Durum: Aktif Değil Mesajlar: 81 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 21 Ocak 2016 Saat 00:06 |
Arkadaşlar öncelikle bsi sağlam ve yeni kodlandı sorun şöyle kapıları açıyorum göstergeden arıza ışıkları yanıyor kontağı takmadan bir süre sonra sönüyor kontağı takmadan far açıyorum yine arıza lambaları yanıyor keza içeriden kapı kilitleme tuşuna basıyorum yine aynı sorun arabayı çalıştırınca ikaz ışıkları yanmaya devam ediyor km ve devir saati çalışmıyor stop yazısıyla benzin ışığı beraber yanıp sönüyor araç 2002 1,6 xt benzin LPG sorun nedir acaba
![]() |
|
![]() |
|
hsnsnl ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Ocak 2012 Konum: ögrenci Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1254 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Aracin aksesuar modunda bağlantılarını yapmamışlar.. yani aracının bir bağlantısını sökmüşler ve bağlarken kontak aku modunda olmamı, eger olmassa bole sıkıntılar yaratıyor
|
|
307 XT Premium, 307 XS Coupe, 407 Premium Edition, Seat Leon 1.6 Stylance
|
|
![]() |
|
hsnsnl ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Ocak 2012 Konum: ögrenci Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1254 |
Aracin aksesuar modunda bağlantılarını yapmamışlar.. yani aracının bir bağlantısını sökmüşler ve bağlarken kontak aku modunda olmalı, eger olmassa bole sıkıntılar yaratıyor
|
|
307 XT Premium, 307 XS Coupe, 407 Premium Edition, Seat Leon 1.6 Stylance
|
|
![]() |
|
emre_65 ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 15 Mart 2014 Konum: van Durum: Aktif Değil Mesajlar: 81 |
Aksesuar modu dediğiniz nedir biraz açarmısınız ve bağlantı dediniz bsi soketlerimi?
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |