![]() |
|
Partner korna.çalışmıyor |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
hsoycercel ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 27 Şubat 2015 Konum: tekleme Durum: Aktif Değil Mesajlar: 19 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hsoycercel
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 20 Ocak 2016 Saat 09:42 |
Araba park halinde iken korna çalışıyor. Anahtarı takıp çevirince ve araba çalışınca korna çalışmıyor. Yardım lütfen.
|
|
Zarif Kundura
|
|
![]() |
|
sonerkyl ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
araçta muhtemelen elektrik kaçağı var hocam stop ettiğiniz zaman çalışmaması lazım siğorta kutusunda oksitlenme vs. olabilir. iyi bir elektrikçiye götürmenizi tavsiye ederim.
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
![]() |
|
hsoycercel ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 27 Şubat 2015 Konum: tekleme Durum: Aktif Değil Mesajlar: 19 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hsoycercel
![]() ![]() ![]() ![]() |
Götürdüm kardeşim. Sokulmeyen yeri kalmadı. Bi korna için araba gidecek elden diye korktum valla.ama nafile. Olmadı olmuyor. Sorun büyük korktum valla.
|
|
Zarif Kundura
|
|
![]() |
|
sonerkyl ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
tesisatta sıkıntı büyük ihtimal sıkıntıda aracın şase bağlatılarına bakıldımı komple özellikle korna tesisatı şaseyi nerden alıyor o hat incelenmeli diye düşünüyorum.
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hsoycercel
Ustaya göstereyim mesajını. Bi baksın inşallah olur.ilgine teşekkür ederim kardeşim. Selamlar.sonucu bildiririm. Başından geçenler yardiminizi bekliyorum.
|
|
Zarif Kundura
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hsoycercel
Sonunda çalıştı ama neden bilen yok.airbag söküldü kurcalanirken çalıştı. Şimdilik sorun yok.ancak direksiyon miline Şase gelmiyor muş önce sonradan gelmiş. Tsk.
|
|
Zarif Kundura
|
|
![]() |
|
probleminizin çözüldüğüne sevindim.
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |