![]() |
|
206 kontak çalışmıyor tık tık ses + arıza lambası? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
misafirkadir ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ocak 2016 Konum: AVCILAR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 41 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı misafirkadir
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 14 Ocak 2016 Saat 16:43 |
s.a 2001 206 1.6 xt aracımın kontağı çevirdiğimde bazen normal direkt çalışıyor bazen de tık tık ses var gösterge panelinde ışıklar yanıp sönüyor. bunu ard arda yaptığı da oluyor birkaç denemeden sonra çalıştığı da?
bir de arıza lambası hareket halındeyken boşa alınca yandı bugun. halen sönmedi sebebi ne olablir? yardımlarınız için teşekkür ederim.
|
|
![]() |
|
ALLEX ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Mayıs 2015 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1307 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam oncelikle aku nun amper degerlerini olcturun,ardindan mars motoru komurlerini kontrol ettirin olmazsa bilgisayara baglatin derim.
|
|
MORALİ AĞRIYOR....
|
|
![]() |
|
tarantula_tr ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Eylül 2015 Konum: BURSA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 131 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tarantula_tr
![]() ![]() ![]() ![]() |
Bana kalirsa aku bitik yada marş motorunda sikinti var
|
|
![]() |
|
misafirkadir ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ocak 2016 Konum: AVCILAR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 41 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı misafirkadir
![]() ![]() ![]() ![]() |
az önce akü (-) kutbunu söktüm zımparaladım , balata sprei sıktım, sıcak su döktüm temizlendi. (+) kutbu da gevşekti sıktım.
arıza lambası da söndü, bu temizlikten sonra sıkıntısız çalıştı. sabah da test edeceğim bakalım ne olacak. bu arada bir sorum olacak dijital km göstergesinde iki rakam silik, arka lambayı başka bir tanesiyle yer değiştirdim. değişen bir şey olmadı. bunun bir çözümü var mı? o ekran satılıyor mu ayrıyetten acaba ?
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |