![]() |
|
Peugeot 2001 model aracım su almış |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
heinsing ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Temmuz 2015 Konum: adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 10 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 12 Ocak 2016 Saat 22:19 |
arkadaşlar öncelikle merhabalar peugeot 206 aracım var adana da yağmurlardan sonra arabaya bi bindim ön yolcu koltuğu paspası su içinde arkasında ki yolcu koltuğunun döşemesi nemli sorun nerde olabilir adana da güvendiğiniz usta varmı çok ihtiyacım var
|
|
![]() |
|
talip206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Şubat 2015 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3070 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Genellikle söylediğiniz yerdeki ıslaklık kalorifer peteği veya bağlantılarından kaçaklarda yapar. Aracınızda antifiriz var mi.varsa ıslaklığın su mu antifiriz mi olduğunu anlamanız kolaylaşır. Araç su eksiltiyor mu. Eğer kalorifer peteginden değilse kapı fitillerinden olabilir. Aracın yağmur tahliye delikleri tıkanmış olabilir.
|
|
![]() |
|
heinsing ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Temmuz 2015 Konum: adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 10 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
araç su eksiltmiyor kapı fitilleri cam fitilleri yağmur yağarken heryerini kontrol ettim ıslaklık yoktu tahliye deliklerini ben açabilirmiyim yoksa illaki tamirciye götürmekmi lazım
|
|
![]() |
|
silverlion ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Mart 2015 Konum: antalya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 13 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı silverlion
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Merhaba Heinsing,
Öncelikle geçmiş olsun. Aynı durum benim ön yolcu bölümünde yaşandı. Kapı döşemesini söküp beyaz renkteki dış izolasyonun alt taraflarını kontrol etmende fayda var. Sökülmüş veya açılmış ise silikon ile kapatırsan sorunun çözülecektir. Kapıların alt tarafında su tahliye delikleri var bir ihtimal tıkalı olabilir.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |