|
|
SAG ARKA KOLTUK ALTI BENZİN KAÇAGI LUTFEN YARDIM E |
Yanıt Yaz
|
Sayfa 12> |
| Yazar | |
Racon34
1. Vites
Kayıt Tarihi: 30 Mart 2015 Konum: BEYKOZ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 34 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Konu: SAG ARKA KOLTUK ALTI BENZİN KAÇAGI LUTFEN YARDIM EGönderim Zamanı: 04 Ocak 2016 Saat 16:53 |
![]() |
|
| Sponsor Bağlantı | |
![]() |
|
Racon34
1. Vites
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 04 Ocak 2016 Saat 16:58 |
|
Arkadaşlar yaklaşık beş altı aydır bu sorunla karşı karşıyayım.Öncelikle bir ustaya gittim balata spreyıyle gecirdi.Sonra bir ay sonra yine koku gelmeye başladı sanayiye gittim catlak var degiştırmek gerekır yaklaşık 500 gibi bir masraf cıkardılar yan sanayide 300 tabi ben çatlak ugruna o kadar para vermem gerektıgını dusunmuyorum ve ıkı gun once macun 404 benzıne dayanıklı yapıştırıcı aldım catlagı kapattım ama malesef bu seferde SİYAH BENZİN DÖNÜŞÜNUN HORTUMUNUN AGZINDAN KACIRIYOR O HORTUMDAN BULABİLİR MİYİM YOKSA ONA MACUNLA SAMANDIRAYA YAPISTIRSAM TUTAR MI YADA BU KONU HAKKINDA BİLİGİNİZ VAR MI YARDIMCI OLABILIR MISINIZ COK SOGUDUM BU OLAY YUZUNE LUTFEN BI CARE OLUNDA HALLEDEYIM SU MESELEYI SIMDIDEN TESEKKURLER ARKADASLAR
|
|
![]() |
|
outlaw
3. Vites
Kayıt Tarihi: 13 Kasım 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2010 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 04 Ocak 2016 Saat 17:23 |
|
500 LİRA İÇİN ALLAH KORUSUN ARABAYI YAKARSIN AKLINDA OLSUN ...
|
|
|
SHQIPTAR
1998 106 xs 1600 cc Laguna lip omp kule gergisi GTI jant 185/50/14 toyo proxes t1r |
|
![]() |
|
Racon34
1. Vites
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 04 Ocak 2016 Saat 17:31 |
Dikkat etmeye çalışıyorum o konuda allah korusun tabiki ama çare üretmeden belki bir çözüm yolu vardır direk beş yüz verip yaptırmak istemedik için dogrusu sonuçta para kolay kazanılmıyor en son çare yaptırmak istiyorum
|
|
![]() |
|
emrepunar
1. Vites
Kayıt Tarihi: 31 Mart 2014 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 255 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı emrepunar
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 04 Ocak 2016 Saat 17:41 |
|
o hortumu sanayilerde hortumcular var oralarda bulursun daha uygun fiyata. ama görmek isterler çıkanı ona göre birebir verirler.
geçmiş olsun..
|
|
![]() |
|
talip206
4. Vites
Kayıt Tarihi: 16 Şubat 2015 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3070 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(1)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 04 Ocak 2016 Saat 17:50 |
|
Hocam maalesef bu parça tek değil benzin pompası ve şamandıra ile birlikte satılıyor. macun yapıştırıcı falan hepsi geçici çözüm.benzin çözücü bir madde olduğu için hepsini çözer.senin yapacagin iş su.yan sanayi parça alacaksın piyasada 180 300 arasında değişiyor fiyatı. Sonra orjinal benzin pompanı ve şamandirani bu parçaya takıp kullanacaksın. Aynı sorun benim de başıma geldi. Orjinal alma yan sanayii al paran boşa gitmesin. Orginal motorunu da yeni aldigin parçaya takarsın. Arkadaşın dediği gibi olay büyür ise mazallah arabandan olabilirsin.
Düzenleyen talip206 - 04 Ocak 2016 Saat 17:54 |
|
![]() |
|
Racon34
1. Vites
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 04 Ocak 2016 Saat 18:13 |
Şimdi o siyah kablonun ucundan yada o siyah kabloyu bulamaz mıyım yani.Birde ben o macunu yaptım ama cozmedı sımdılık o macunla etrafını cevırsem ne dersınız.Ve yardımcı oldugunuz ıcın cok tesekkur ederım
|
|
![]() |
|
emrepunar
1. Vites
Kayıt Tarihi: 31 Mart 2014 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 255 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı emrepunar
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 04 Ocak 2016 Saat 18:27 |
|
benzin olmayan yerde olsa basit bir işlem var da benzin var o yüzden o yöntemi tavsiye edemiyorum. ben yinede kısaca anlatayım.
plastik hortumlar var geniş onlara ısı uygulayınca hortumun üstüne hortum gibi kablıyor daha kırılma etme yapmıyor o sistem olabilir ama şalamandırla ısıtman lazım yumuşayıp o hortumun üstüne yapışıyor.
|
|
![]() |
|
Racon34
1. Vites
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 04 Ocak 2016 Saat 18:50 |
Aslında olabilir ama macunda var ve tam olarak sankı etrafını sarmaz dıye dusunuyorum bi şekilde kaçak verebilir dediginiz sıstem birazda riskli tabi ne olur ne olmaz başımıza iş almayalım durup dururken yinede çok teşekkurler :)
|
|
![]() |
|
talip206
4. Vites
Kayıt Tarihi: 16 Şubat 2015 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3070 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(1)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 04 Ocak 2016 Saat 19:59 |
|
Hortum vardır illaki bulursunuz orası kolay da o macun bir ay kadar anca dayanır diye düşünüyorum. Bence ısıtıp yapıştırma işine kesinlikle girmeyin çok tehlikeli birşey. Benzin çok kolay tutuşabilen bir malzeme. Ha söküp kurulayip ayrı bir yerde yaparsanız onu bilemem ama çok riskli
|
|
![]() |
|
ose
2. Vites
05 - Ocak - 1985 Kayıt Tarihi: 07 Ocak 2011 Konum: elazığ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 859 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(1)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 04 Ocak 2016 Saat 20:12 |
|
O macun dayanmaz . Neyse macunu geçelim sizin şu anki sorununuz macundan farklı bir sorun.O takılan klipsiniz sök tak arıza yapmış, veya tam yerine oturmamış veyahut oringi yani contsı deforme olmuş yenilenmesi mümkün değilse, yani o klipsin yenisi satılmıyorsa ordan kesip iptal edin araya eksra bir hortum kelepçe yapabilirsiniz, İki hortum birleşimini de uygun aparatla ve kelepçelerle birleştirebilirsinz.
Düzenleyen ose - 04 Ocak 2016 Saat 20:50 |
|
![]() |
|
Racon34
1. Vites
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 04 Ocak 2016 Saat 20:37 |
Anlattıgınız olay cok mantıklı geldı ama kafamda canlandıramadım malesef bıraz daha yardımcı olabılır mısınız rıca etsem.
|
|
![]() |
|
ose
2. Vites
05 - Ocak - 1985 Kayıt Tarihi: 07 Ocak 2011 Konum: elazığ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 859 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 04 Ocak 2016 Saat 21:23 |
|
öncelikle sanayide bir hortum satan yer bulun oraya göre bir hortum bulun( uzunluğu 10-15cm işinizi görecektir) ama satın almayın, orjinal aracın hotum çapınız aldığınz hortuma göre küçük olduğundan hortumcudan veyea başka bi yerden iki hortumu birbirine bağlayacak uygun aparat bulun geri iade şartıyla yani olmazsa geri veririm deyin ve alın hortum çaplarına uygun size lazım olacak 3 kelepçe de alın Hazırlık tamam. Şimdi gelelim aracınıza hortumu çıkarıp klipsi hortumdan çıkarın çıkmıyorsa dipinden hortumu kesin o şekilde hortumu zorlamadan tekrar takmaya çalışın takılıyorsa bitane kelepçeyle destekleyin olursa önceki anlattıklarımı iptal. Dyelim ki takamadınız olmadı başta anlattıklarımı uygulayın.
Özet geçersem orjinal hortumu geri takamazsanız 10cm hortumu pompaya takıyorsunuz o hortumu da aracın hortumuna uygun aparat la montajlıyoruz ve kelepçeleri tornavidayla sıkıyoruz. Not: Aparat dediğimiz şey hani bahçe hortumununa ek yapıp hortumu uzatıyoruz ya aynı şey. Tek farkı alacağımız aparatın küçük olması. Motor tamirciniz bu işlemi çok ucuz hatta para almadan yapabilir aklınızda olsun.
Düzenleyen ose - 04 Ocak 2016 Saat 21:28 |
|
![]() |
|
ose
2. Vites
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 04 Ocak 2016 Saat 21:26 |
|
Ayrıca macununuzdan tekrar kaçırma yaparsa mutlaka bana mesaj atın.
|
|
![]() |
|
Racon34
1. Vites
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 04 Ocak 2016 Saat 22:59 |
Cok tesekkur ederım yardımların ıcın yarın İlk iş bu anlattıklarını uygulayacagız ınşallah olumlu sonuç getırırde haber veririm allah razı olsun yardımların için o kadar çok çektim ki bu sorundan artık çözmeden rahat uyuyamıyorum
|
|
![]() |
|
Racon34
1. Vites
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 04 Ocak 2016 Saat 23:02 |
|
Bu arada diger arkadaslara yardımcı olmak için yazıyorum bu tarz basınıza olay gelırse en ıyı yapıstırıcı 404 CİFT KARIŞIM MACUN İKİ RENK OLUR digerlerıne gore benım dusuncem en ıyısı beton gıbı oluyor cozulmesı cok zor 404 JELİNİ ALDIM CIFT KARISIM o işe yaramadı hiç tutmadı bile bilginize arkadaslar
|
|
![]() |
|
afakantr
1. Vites
Kayıt Tarihi: 03 Ocak 2016 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 12 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 04 Ocak 2016 Saat 23:49 |
|
bende orjinal benzin pompası var.
istersen pompadan cıkan aradığın hortumuda ayarlarım. numaramı vereyim yardımcı olurum 05415408255
|
|
|
206 candır
|
|
![]() |
|
Racon34
1. Vites
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 07 Ocak 2016 Saat 22:24 |
|
Arkadaşlar ne yaptıysam sorunu çözemedim boşuna ugraştım o kadar yine gittim şamandıra aldım ama ucuza kapattım 130 şamandıraya verdim 40 işçilik 10 lirada contaya verdim ve sorun çözüldü ustadanda birşey ögrendim pompa sürekli basmasın diye benzin pompasının sıgortasından ek bir kablo alıp musaıt bır yere dugme yapıp gaza gectıkden sonra pompayı dugmeye basarak durdurabılırsın dedıler yoksa yıne aynı sorunu yasayabılırsın dedı bunuda yapıcam sızlerınde bılgısı olsun ıstedım.
|
|
![]() |
|
koray.turan
3. Vites
Kayıt Tarihi: 05 Aralık 2014 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1084 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı koray.turan
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 07 Ocak 2016 Saat 23:04 |
|
Sorunu çözmene sevindim geçmiş olsun
|
|
|
206 Eskilerden gelen tutku ilk reklam... :)
|
|
![]() |
|
Pejoant
1. Vites
Kayıt Tarihi: 19 Ekim 2019 Konum: Antalya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 73 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 25 Aralık 2019 Saat 05:21 |
Konuyu hortlatmak istiyorum :) bu resimde ki benzin pompasinin ustunde iki tane siyah hortum gozukuyor. Benzin pompasi arizali olsa bu iki hortumdan benzin gelir mi ? Ben pompanin ustunde ki bu iki hortum söktüm ve marsa bastim hortumdan benzin geldi. Bu benzin pompasi saglam mi demek oluyor ?
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
Sayfa 12> |
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||