![]() |
|
206 larda ekonomik usb çözümü olabilir mi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | ||
Sincax ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Aralık 2015 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 12 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 29 Aralık 2015 Saat 22:32 |
|
Herkese merhaba,
Sizlere birşey sormak istiyorum. Bende 2007 model 206 sedan 1.6 ov. Excuetive var. Dolayısıyla flash diskten müzik dinleyemiyorum. Mp3 çalarda yok.Cdd doldurmakta istemiyorum. Aliexpresste ve cd changer usb ve aux adaptörü mevcut. Fiyatlarıda çok uygun fakat . Teypin ve changer soketinin nasıl olduğunu bilmiyorum. Soketi nasıl olmalı. Bilen varsa yardımları için şimdiden teşekkürler. Mesela bu urun olur mu. http://m.aliexpress.com/item/32526873095.html Düzenleyen Sincax - 29 Aralık 2015 Saat 22:33 |
||
![]() |
||
herry ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Kasım 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3168 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Peugeot 206 teyp usb sd aux aparatı diye arattırın, kesin cozum olur size. Ben kullandım gayet başarılı. ![]() |
||
Peugeot 206 CC 1.6 (109 Hp)
|
||
![]() |
||
Sincax ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Aralık 2015 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 12 |
|
Sizin bahsettiğiniz ürünü biliyorum. 200 tl. Fakat benim bahsettiğim aparat ile eğer çalışırsa 15-20 tl ye yapılabilir. Bu sebeple bilgisi olan arkadaşlardan yardım istedim. Yinede teşekkürler.
|
||
![]() |
||
İbRahiM_qüRcaN ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Aralık 2015 Konum: Manisa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 64 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı İbRahiM_qüRcaN
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Öyle bir aparatı bende arıyorum 15-20 tl ye mal olacaksa.Öteki türlü 200 tl o aparata verene kadar 250 tl ye pıonner usb çalar alırım
|
||
![]() |
||
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
|
Bu rd45 in kablosu ne rd45 ne de bu kablo 206 ve turevlerine ol.az
|
||
![]() |
||
herry ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Kasım 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3168 |
|
ali gerekli cevabı vermis gerci ama ben de olmayacagını tahmin ettigimden diger urunu tavsiye ettim. 15 20 ye cozulmez o is 206 da zamanında cok arastırdım bilginiz olsun. |
||
Peugeot 206 CC 1.6 (109 Hp)
|
||
![]() |
||
harnold ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Eylül 2014 Konum: iş Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4 |
|
hocam merhabalar bu konuda bana da yardımcı olablilr misiniz ?sayg pegeout 206+ 2012 model aracım için usb-aux arastırıyorum bırkac forumda "xcarlink" e rastladım bu veya baska bir sekilde boyle bir çözüm bulan ,kullanan,mennun olan veya olmayan nedenleri, tavsiyeleri, yaptırdıgı yer ve fiyat konusunda yardımcı olursa cok sevınırım cevaplarınız beklıyorum sayg |
||
![]() |
||
fætih ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Mayıs 2014 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 429 |
|
usb sadece kabloyla çalacak birşey değil... 15 20 tl olsa adamlar ürün yetiştiremezler.
|
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |