![]() |
|
106 Merkezi kilit sorunu |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Thegodable ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25 Haziran 2015 Konum: Istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 28 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Thegodable
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 23 Aralık 2015 Saat 14:23 |
Merhabalar,
Arkadaşlar aracımı kumanda ile kilitlediğimde arka kapıları kilitlemiyor, aç-kapa yapıyorum 3 kapı kilitliyor biri açık kalıyor, tekrar aç kapa yapıyorum bu sefer ya kilitliyor yada kilitlemiyor en son çare elle kilidi indirip kapatmak zorunda kalıyorum. Ön kapılarda sorun yok. Acaba bu merkezi kilit motoru yetersiz mi kalıyor nerededir bunun sorunu anlamadım. Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler. |
|
![]() |
|
Thegodable ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25 Haziran 2015 Konum: Istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 28 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Thegodable
![]() ![]() ![]() ![]() |
Merhaba,
Konu hakkında desteğinizi bekliyorum ..
|
|
![]() |
|
sonerkyl ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hocam 106 lar ile ilgili çok bilgim yok ama eger bizim 206 lar gibiyle switchleri kilit sisteminin içinde olacak büyük ihtimal sıkıntı onlarla alakalıdır.
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
![]() |
|
outlaw ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Kasım 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2010 |
![]() fazla kafan takılmasın aynı olay bende de oluyor bazen kilitliyor bazen kilitlemiyor ... 106 kronik kilit sorunu...
|
|
SHQIPTAR
1998 106 xs 1600 cc Laguna lip omp kule gergisi GTI jant 185/50/14 toyo proxes t1r |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Thegodable
Çözüm fazla kafaya takmamak mı yani? Parçada mı sorun yağlasak falan düzelmez mi :)
|
|
![]() |
|
outlaw ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Kasım 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2010 |
YAĞLAMAKLA OLMAZ DEĞİŞMESİ LAZIM BENDE 2-3 TANE YEDEK VAR VE TAKMADIM ZAMAN BULAMADIM ...
|
|
SHQIPTAR
1998 106 xs 1600 cc Laguna lip omp kule gergisi GTI jant 185/50/14 toyo proxes t1r |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Thegodable
Ne kadardir bu parcanin tanesi, eger dedigin gibiyse iki arka kapininkini de degistirmem lazim. Ve nerden bulabilirim?
|
|
![]() |
|
AKSESUARCILARDA VARDIR UCUZ OLMASI LAZIM...
|
|
SHQIPTAR
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |