![]() |
|
Bir kaç ufak yenıleme |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
EDOBEY ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Mayıs 2015 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 104 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 23 Aralık 2015 Saat 08:15 |
Arkadaşlar dun bır kaç ufak yenıleme yaptım. Fıkır vermesi amacıyla sizlerle de paylaşmak ıstedim.
rüzgarlık. 50tl ye aksesuarcıdan aldım. montajınıda kendım yaptım. Yapısacak kısmı toz ve yağdan arındırmak için arac yuzey temızlıyıcısıyle sılıp kuruladım. yapıştırmadan once bır kaç göz kontrolu yaptıktan sonra bismillah deyıp yapıştırdım. Hata şansınız yok gibi batlar 3m firmasının deydiği yere yapışıp kalıyor. Yapıştırmadan sonra dıştan parmakla bastırarak sabitledim. hepsiburadadan 37tl'ye almıstım ancak kırık cıktı birde ıade için ugrasmak zorunda kalmıstım. Silecek depo kapağı, kırık olan kapağın yenısını yedek parçacıdan 5tl'ye aldım. çok bi para olmadıgından kırık olanı kullanmaktansa sağlamanı alıp takmayı uygun gördüm. |
|
![]() |
|
sonerkyl ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
elineze sağlık hocam küçük dokunuşlarla neler olabiliyor.
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
![]() |
|
EDOBEY ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Mayıs 2015 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 104 |
Sagolasın soner hocam son olarak birde kartonpiyermi marşpiyel mi ne var ondan yaptırmayı planlıyorum ondan sonrasında aklımda pek birşey kalmıyor zaten. Kısmetse yaza doğru satmayı planlıyorum, hedefimde juke var, alamaz ısem de satmam. e satacan nıye masraf yapıyon dıyen olursada canım satmazsak da kullanıyorum temiz bakımlı binelim.
|
|
![]() |
|
sonerkyl ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
valla hocam bende fikrinize katılıyorum sonuç 1 yılda olsa 6 ay da olsa kendimiz kullanıyoruz. Hemde satarken albenisi artar :) İnşallah juke tip olarak ben pek begenmiyorum ama tabi sonuçta siz beğendikten sonra kimseye laf düşmez ama aracın içi dar onu söyleyebilirim. Sanırım tarcihiniz dizel motorlu olanından olacak. nasip olursa
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
![]() |
|
Valla soner hocam arabayı kısmet olurda alırsam sırf tipi için alacam ![]() |
|
![]() |
|
jackalizm58 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Aralık 2015 Konum: sivas Durum: Aktif Değil Mesajlar: 75 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı jackalizm58
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
güzel araç bence birde çelik jant takın
|
|
--yiğido--
|
|
![]() |
|
Çelik cant işine pek içim ısınmadı, nedense gerek göremedim.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |