Peugeot Türkiye Forumları
Pejo.Com.TR Peugeot Yedek Parça
www.pejo.com.tr
Anasayfa Anasayfa >PEUGEOT TURKEY FAN CLUB GENEL >Sohbet \ Muhabbet
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Peugeot servise bıraktıgım aracım keyfi olarak kul
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Peugeot servise bıraktıgım aracım keyfi olarak kul

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
AhmetSe Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Durum: Aktif Değil
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı AhmetSe Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Peugeot servise bıraktıgım aracım keyfi olarak kul
    Gönderim Zamanı: 11 Aralık 2015 Saat 14:33
Arkadaşlar merhaba bildiginiz gibi 2014 rcz evo sahibiyim.Yaklaşık 10 gün önce aracımı esenyurttaki peugeot deniz otomotiv 'e bıraktım.Fren yapınca titreme problemiyle ilgili.Aracı bırakırken orda çalışan bir ustayla 5-10km lik bir test yaptık.Sorunu görmeleri açısından daha sonra ben aracımı bırakıp gittim.Ertesi gün bi arkadaşım beni aradı ve aracımı esenyurt içinde gördüğünü söyledi.Bende aracımın serviste olduğunu imkansız olduğunu söyledim.

Ertesi gün servis beni aradı ve diskleri ilgili bir işlem yapılması gerektigini ama bunu garantinin karşılamadığını söyledi.Bende kullanım hatasıyla olabilcek bişey olup olmadığını sordum servis yok kullanım hatasıyla olcak bişey deil ama garanti karşılamıyor yinede dedi.İyi dedim kalsın ve aracı aldığımda farkettim ki aracım yaklaşık 80 km yol yapmıştı.Pek bilmedigim için bu olayları dedim heralde test yaptılar ben yokken tekrar vs. her neyse Müşteri hizmetlerini aradım ve olayı anlattım müşteri hizmetleri dediler garantiden işlem yapılabilir.Bayi yanlış bilgi vermiş.Dün aracımı tekrar bayiye götürdüm.Ve özellikle aracı bayiye götürmeden depoyu fulledim.Kilometreyi not aldım.Ve aracı bıraktım.Tabi bu 10 günlük sürede arkadaşlarımada internettende bu kdr test sürüşünün anormal olduğuna dair bilgiler gördüm ki bencede öyle.Her neyse beni dün aradılar dediler balatalarında değişmesi iyi olur iyi dedim deiştirin.260 lira dediler iyi tm dedim.Gittim aracı teslim aldım ve gördüm ki aracım çeyrek depo inmiş ve 70-80 km yol yapılmış.Hemen aklıma gidebilcekleri güzergahlar geldi ve hgs kayıtlarını incelemek aklıma geldi.Hgs kayıtlarına baktığımda aracımın çatalca gişelere kadar gittiğini gördüm.

Yani test e çıkan arkadaş nedense 5kmlik bi yolda test etmek yerine 80km lik bir güzergahta test etmek istemiş ve o kadar hızlı hor kullanmış ki 25-30 kmlik yolu 10 dk da gitmiş.avcılar gişelerinden çatalca gişelerine.Bu tamamen keyfi yapılan bişey bunun bi açıklaması yok.Müşteri hizmetlerini aradığımdada anormal olduğunu fakat bişey diyemiceklerini bayiden bi talebiniz varsa iletebiliriz sadece dediler.Yani keyfi olup olmadığını biz bilemeyiz test etmişler vs. dediler.Yani bayiyle çözün probleminizi yapcak bişey yok dediler kısaca.Bir önceki aracımı gecelik bıraktığımdaki 80km yolda otobanda yapılmamış hgs kaydına baktıgımda.Yani bir önceki bıraktıgımdada araç keyfi olarak şehir içinde kullanılmış.Yetkili bayiye bile güvenerek araç bırakamıycaksak daha nabıcaz ben bilmiyorum kime güvenicez.

Ben sadece sorumlular hakkında bişey yapılacaksa yapılsın başka bişey istemiyorum dedim bunu farklı insanlarada yapıcaklar çünkü.İlgileniriz dediler yani kısaca hiç bişey yapılmıycak.Zaten daha önce otomobil çalınan pejo bayiside var.Googleden araştırırsanız bulabilirsiniz.Ne derece yetkili ve güvenli bu servisler bilmiyorum.Sadece ilgilendik demek için müşteri hizmetleriyle görüştük.her neyse arkadaşlar siz siz olun dikkat edin.
2014 RCZ EVOLUTION 1.6 THP 156 HP OT. GRİ

2011 SCİROCCO 1.4 TSİ SPORTLİNE DSG OT. MAVİ
Yukarı Dön
gokhanyalcinkaya Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı gokhanyalcinkaya Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 11 Aralık 2015 Saat 14:39
OOOO nasıl ayar oldum ya , yapabileceğiniz bir şey yok mu ? Başka yere şikayet dava falan . Ayıptır ya bu nasıl iş .
Yukarı Dön
pusutr Açılır Kutu Gör
3. Vites
3. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı pusutr Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 11 Aralık 2015 Saat 15:28
Kullanılan yakıtı, kullanılan yakıtı almak için harcanan yakıtı, günlük araç kiralama bedelini, hgs ücretlerini ve özür talep edebilirsiniz. Aksi halde durumu Fransa peugeot a bildirmekten zevk duyacağınızdan eminim.
Yukarı Dön
Efe-Pöjo Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Efe-Pöjo Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 11 Aralık 2015 Saat 16:53
peugeot genel merkezini tekrar arayın ve sorumluların cezalandırılımasını isteyin, yapmazlarsa da telefonda ağzınıza geleni saydırın hakettikleri o çünkü. pejo türkiye vw doğuş bunların hepsine nerede it kopuk var doldurmuşlar.
Yukarı Dön
AhmetSe Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı AhmetSe Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 11 Aralık 2015 Saat 17:03
Malesef peugeot genel merkezi pek çözüm odaklı yardımcı olmuyor.Ve söylediklerine göre bayilerin aracı isterse 500 km bile test etme hakkı varmış.Sanırım bunu bize teslim ederken imzalattıkları kağıtta vs. ufak bi ibare olarak belirtiyolardır.Telefonda 1 saat tartıştık zaten fakat dediğim gibi sorumlular hakkında gerekli işlemler yapılsın dediğimde bile ın gın yapıyolar yani kısaca peugeot bi kez daha hayal kırıklıgına uğrattı beni.O yolu 10 dk da gitmesi demek ibrenin 180 in altına düşmemesi demek ki o hızda bir kaza olsa bunun bedelini kim ödiyecek bunun açıklamasını kim yapıcak bilmiyorum buna şükrediyorum şuan sadece.Fransa peugeot a felan nasıl şikayet edebilirim bilmiyorum.Diğer arkadaşlarımız bilsin dikkatli olsun diye paylaşmak istedim.

Yukarı Dön
sonerkyl Açılır Kutu Gör
MODERATOR
MODERATOR
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı sonerkyl Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 11 Aralık 2015 Saat 17:19
valla hocam bu yetkili servislerde bölye olaylar çok oluyor. sonuçta elinizde gerekli belgeler var bence fransa merkeze mail atın size dönüş yapacaklarını düşünüyorum. Hatta ben ford servisinde zamanında servis şefliği yapmış bir abim var neler anlatıyor neler hocam aklınız şaşar. Kendisi zaten bu tip olaylar artınca istafa edip inşaat sektöründe çalışıyor. Birkeresinde ustalar 10000 bakımana gelmiş aracın turbosunu söküp aynı model 100000 km geçmiş garantisi bitmiş aracınkiyle değiştirmişler. Sonra yeni olan aracın turbo bir kaç sonra patlıyor tabi sonra serviste yenisiyle ücretsiz olarak değişmiştirmişler. Bu oylaylar çok zaten servisin içerisini göremiyoruzki ne yapılıyor diye zaten bir çogumuz iş güç sahibi insanlarız vaktimiz olmadıgı için bırakıp gidiyoruz.
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000)
308 1.6 vti (2012)
206 1.4 FEVER (2007)
Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır.
Yukarı Dön
AhmetSe Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı AhmetSe Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 11 Aralık 2015 Saat 17:24
Orjinalini yazan: sonerkyl sonerkyl Yazdı:

valla hocam bu yetkili servislerde bölye olaylar çok oluyor. sonuçta elinizde gerekli belgeler var bence fransa merkeze mail atın size dönüş yapacaklarını düşünüyorum. Hatta ben ford servisinde zamanında servis şefliği yapmış bir abim var neler anlatıyor neler hocam aklınız şaşar. Kendisi zaten bu tip olaylar artınca istafa edip inşaat sektöründe çalışıyor. Birkeresinde ustalar 10000 bakımana gelmiş aracın turbosunu söküp aynı model 100000 km geçmiş garantisi bitmiş aracınkiyle değiştirmişler. Sonra yeni olan aracın turbo bir kaç sonra patlıyor tabi sonra serviste yenisiyle ücretsiz olarak değişmiştirmişler. Bu oylaylar çok zaten servisin içerisini göremiyoruzki ne yapılıyor diye zaten bir çogumuz iş güç sahibi insanlarız vaktimiz olmadıgı için bırakıp gidiyoruz.

Evet malesef yetkili servis olması bile yetmiyor artık güvenmek için.Peugeot fransaya nerden ulaşabilirim ve fransızcamı atmam gerekiyor :( 

Yukarı Dön
tarantula_tr Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı tarantula_tr Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 11 Aralık 2015 Saat 21:33
Servislerinde civisi cikmis desenize.
Yukarı Dön
plawert Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı plawert Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 11 Aralık 2015 Saat 21:55
Ben olsam hgs çıktısıyla beraber giderim servise servisin ortasında bağırırım. Yanınıza gelecek ilk kişi servis müdürü olacaktır. Sonrasında servisten istediğinizi alırsınız. Servislerin test alanı bellidir onun dışına çıktıklarında araçta oluşacak hasarı servis sigortası karşılamaz. Ayrıca belirli bir kilometre üzeri testlerde müşteriden onay alınmak zorundadır. Hatta danışman iş kartına aracın km sini yazar araçtaki yakut miktarını belirtir. Bunlar doğrultusunda hakkınızı her türlü arayabilirsiniz. Haklı olduğumuz aşikar bunu karşıya gösterdiğiniz takdirde ya bakım için indirim alırsınız yada garantiye girmeyen parçanızı bile garantiye sokarsınız.
206 x-desing 1.4 benzinli
Yukarı Dön
GökhaN Açılır Kutu Gör
YÖNETİCİ
YÖNETİCİ
Simge
KURUCU / ID=1

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı GökhaN Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 12 Aralık 2015 Saat 02:32
geçmiş olsun servisteki ustaların çoğuda sanayiden yetişme ustalar çoğuda genç kafalarına göre takılmışlar servis müdürüyle görüş oda cevap vermezse plaza sahibine çık kesin çözüm olurlar. Peugeot' da merkez çoğu şeyi plazalara atıyor pek destekte verdiği söylenemez onun için tek çözüm plaza servis müdürü olmazsa sahibiyle
106->206->208->207->301->308->3008->C4X

Peugeot Yedek Parça -> www.pejo.com.tr
Yukarı Dön
jackalizm58 Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı jackalizm58 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 12 Aralık 2015 Saat 09:13
geçmiş olsun hocam bence direk çözüm plaza sahibi müdür felan hikaye bizimde basımıza öyle bir iş gelmişti ki sivas gibi küçüçük bir sehirde şehrin bir ucundan diğer ucu 20 km adamlar 110 km yol yapmıştı önce sert çıktık sahibine sonra bizi yumuşattı daha sonrasında da bakım ücretimizi iade etmişlerdi sansını dene derim belki aracında görünen bişey yok ama belki hırsızlık yaptılar belki ceza yediler vs vs bilemezsin plaza sahibinin haberi olsun hakkını ara
--yiğido--
Yukarı Dön
Efe-Pöjo Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Efe-Pöjo Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 12 Aralık 2015 Saat 13:02
aman sakın bu servislere para kaptırmayın özellikle fırsat buldukça yazıcam, Ankara ABC ye bi kuruşunu bile helal etmiyorum. dolandırıcı p....ler. gitmeyin uzak durun.
Yukarı Dön
Mesut48 Açılır Kutu Gör
3. Vites
3. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Mesut48 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 12 Aralık 2015 Saat 16:56
Şikayet var sitesinide deneyebilirsin orada yazılanlar içinde hassas oluyorlar,

Geçmiş olsun
__B0DRUMLU__
Yukarı Dön
AhmetSe Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı AhmetSe Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 13 Aralık 2015 Saat 02:22
Çok teşekkür ederim arkadaşlar ama dediğim gibi bende ortalığı ayağa kaldırdım fakat tatmin edici bir cevap bulamadım birde zeki arkadaşlarımız aracımın yol kamerasını nedense çıkartıp test sürüşüne çıkmışlar :) Yoksa ellerimden çekicekleri vardı fakat bu noktada diğer insanlar mağdur olmasın diye foruma yazmayı doğru buldum.

Malesef pejo genel merkezi şahıslara ait olduğunu bayilerin bayilerle görüşmemi söylüyor kardeşim ben bayi ile anlaşabilsem zaten size ulaşmam.

Deniz otomotiv esenyurt dikkatli olalım arkadaşlar.

Düzenleyen AhmetSe - 13 Aralık 2015 Saat 02:23

Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.07
Copyright ©2001-2024 Web Wiz Ltd.
Peugeot Türkiye Forumları PEUGEOT TÜRKİYE FORUMLARINDA SON 20 KONU
Peugeot Türkiye Fan Club Gündem      
konu icon Peugeot Yedek Parça
konu icon 206 XT elektriksel problemler son mesaja git 146 0 AtomAdnan
konu icon Türk Askeri Çanakkale'de - Serdar Yıldırım son mesaja git 4518 5 Serdar102
konu icon Yağ Seviyesini Ayarlayın Uyarısı son mesaja git 3789 1 torekV
konu icon VİTES GEÇİŞİ son mesaja git 1036 0 peugeot301
konu icon ABS VE KAYGAN YOL UYARISI son mesaja git 214 0 samizel
konu icon seyir sırasında gaz kesme (Dizel) son mesaja git 1766 1 heavyburak26
konu icon 408 GT KOLTUK ISITMA PROBLEMİ son mesaja git 36076 2 elbir55
konu icon 206, 206+ ve 307....3 Satır Yol Bilgisayarı Ekranı son mesaja git 105435 591 ersin61
konu icon Serdar Yıldırım Hikayeleri son mesaja git 2506 3 Serdar102
konu icon Teyp Sessiz Modu son mesaja git 32200 15 Mehmetx
konu icon Al4 şanzıman hakkında bilmemiz gerekenler son mesaja git 54367 165 Fatih4624
konu icon 4 lü ikaz lamba hatası son mesaja git 1233 0 Hasan7478
konu icon 3008 - 2017 Allure P2563 Hata kodu. son mesaja git 18573 2 by_bozkurt
konu icon 2016 308 1.6 E-Hdi Classic Edition Plus son mesaja git 2610 0 kralbaba22
konu icon MANUEL 206 4. VİTESTE ÖTME SORUNU son mesaja git 497 0 aziz271
konu icon Peugeot 206 Otomatik Vites Geçişlerinde Vuruntu son mesaja git 448 0 Samet.akky
konu icon 308 1.6 Bluehdi marş esnasında sarsıntılı alıyor son mesaja git 16993 10 serdarcan34
konu icon Peugeot 1.6 Bluehdi N75 sorunu çözümü son mesaja git 2395 0 serdarcan34
konu icon Urban move airbag son mesaja git 2322 0 Westbornova
konu icon 206 xt reset sorunu son mesaja git 3944 14 Buketstlmş
Bizi Takip Edin   

Bu ayki En Aktif 10 Üye 2025 MAY EN AKTİF 10 ÜYE
Üye Mesaj
Serdar102 2
torekV 1
AtomAdnan 1
Bu ayki En Aktif 10 Üye FORUM YETKİLİLERİ
Üye Adı Yetki
GökhaN YÖNETİCİ
sonerkyl MODERATÖR
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır.
Peugeot Turkey Fan Club © 2008 - 2025
“İnsanların en hayırlısı, insanlara faydalı olandır.“ H.Ş.

Peugeot Forum English