![]() |
|
Peugeot servise bıraktıgım aracım keyfi olarak kul |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
AhmetSe ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Kasım 2015 Konum: Beylikdüzü Durum: Aktif Değil Mesajlar: 26 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 11 Aralık 2015 Saat 14:33 |
Arkadaşlar merhaba bildiginiz gibi 2014 rcz evo sahibiyim.Yaklaşık 10 gün önce aracımı esenyurttaki peugeot deniz otomotiv 'e bıraktım.Fren yapınca titreme problemiyle ilgili.Aracı bırakırken orda çalışan bir ustayla 5-10km lik bir test yaptık.Sorunu görmeleri açısından daha sonra ben aracımı bırakıp gittim.Ertesi gün bi arkadaşım beni aradı ve aracımı esenyurt içinde gördüğünü söyledi.Bende aracımın serviste olduğunu imkansız olduğunu söyledim.
![]() Ertesi gün servis beni aradı ve diskleri ilgili bir işlem yapılması gerektigini ama bunu garantinin karşılamadığını söyledi.Bende kullanım hatasıyla olabilcek bişey olup olmadığını sordum servis yok kullanım hatasıyla olcak bişey deil ama garanti karşılamıyor yinede dedi.İyi dedim kalsın ve aracı aldığımda farkettim ki aracım yaklaşık 80 km yol yapmıştı.Pek bilmedigim için bu olayları dedim heralde test yaptılar ben yokken tekrar vs. her neyse Müşteri hizmetlerini aradım ve olayı anlattım müşteri hizmetleri dediler garantiden işlem yapılabilir.Bayi yanlış bilgi vermiş.Dün aracımı tekrar bayiye götürdüm.Ve özellikle aracı bayiye götürmeden depoyu fulledim.Kilometreyi not aldım.Ve aracı bıraktım.Tabi bu 10 günlük sürede arkadaşlarımada internettende bu kdr test sürüşünün anormal olduğuna dair bilgiler gördüm ki bencede öyle.Her neyse beni dün aradılar dediler balatalarında değişmesi iyi olur iyi dedim deiştirin.260 lira dediler iyi tm dedim.Gittim aracı teslim aldım ve gördüm ki aracım çeyrek depo inmiş ve 70-80 km yol yapılmış.Hemen aklıma gidebilcekleri güzergahlar geldi ve hgs kayıtlarını incelemek aklıma geldi.Hgs kayıtlarına baktığımda aracımın çatalca gişelere kadar gittiğini gördüm. ![]() Yani test e çıkan arkadaş nedense 5kmlik bi yolda test etmek yerine 80km lik bir güzergahta test etmek istemiş ve o kadar hızlı hor kullanmış ki 25-30 kmlik yolu 10 dk da gitmiş.avcılar gişelerinden çatalca gişelerine.Bu tamamen keyfi yapılan bişey bunun bi açıklaması yok.Müşteri hizmetlerini aradığımdada anormal olduğunu fakat bişey diyemiceklerini bayiden bi talebiniz varsa iletebiliriz sadece dediler.Yani keyfi olup olmadığını biz bilemeyiz test etmişler vs. dediler.Yani bayiyle çözün probleminizi yapcak bişey yok dediler kısaca.Bir önceki aracımı gecelik bıraktığımdaki 80km yolda otobanda yapılmamış hgs kaydına baktıgımda.Yani bir önceki bıraktıgımdada araç keyfi olarak şehir içinde kullanılmış.Yetkili bayiye bile güvenerek araç bırakamıycaksak daha nabıcaz ben bilmiyorum kime güvenicez. Ben sadece sorumlular hakkında bişey yapılacaksa yapılsın başka bişey istemiyorum dedim bunu farklı insanlarada yapıcaklar çünkü.İlgileniriz dediler yani kısaca hiç bişey yapılmıycak.Zaten daha önce otomobil çalınan pejo bayiside var.Googleden araştırırsanız bulabilirsiniz.Ne derece yetkili ve güvenli bu servisler bilmiyorum.Sadece ilgilendik demek için müşteri hizmetleriyle görüştük.her neyse arkadaşlar siz siz olun dikkat edin.
|
|
2014 RCZ EVOLUTION 1.6 THP 156 HP OT. GRİ
![]() 2011 SCİROCCO 1.4 TSİ SPORTLİNE DSG OT. MAVİ ![]() |
|
![]() |
|
gokhanyalcinkaya ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Ekim 2015 Konum: Tuzla/İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 116 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı gokhanyalcinkaya
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
OOOO nasıl ayar oldum ya , yapabileceğiniz bir şey yok mu ? Başka yere şikayet dava falan . Ayıptır ya bu nasıl iş .
|
|
![]() |
|
pusutr ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Şubat 2013 Konum: Hatay Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1083 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Kullanılan yakıtı, kullanılan yakıtı almak için harcanan yakıtı, günlük araç kiralama bedelini, hgs ücretlerini ve özür talep edebilirsiniz. Aksi halde durumu Fransa peugeot a bildirmekten zevk duyacağınızdan eminim.
|
|
![]() |
|
Efe-Pöjo ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Temmuz 2014 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 624 |
peugeot genel merkezini tekrar arayın ve sorumluların cezalandırılımasını isteyin, yapmazlarsa da telefonda ağzınıza geleni saydırın hakettikleri o çünkü. pejo türkiye vw doğuş bunların hepsine nerede it kopuk var doldurmuşlar.
|
|
![]() |
|
AhmetSe ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Kasım 2015 Konum: Beylikdüzü Durum: Aktif Değil Mesajlar: 26 |
Malesef peugeot genel merkezi pek çözüm odaklı yardımcı olmuyor.Ve söylediklerine göre bayilerin aracı isterse 500 km bile test etme hakkı varmış.Sanırım bunu bize teslim ederken imzalattıkları kağıtta vs. ufak bi ibare olarak belirtiyolardır.Telefonda 1 saat tartıştık zaten fakat dediğim gibi sorumlular hakkında gerekli işlemler yapılsın dediğimde bile ın gın yapıyolar yani kısaca peugeot bi kez daha hayal kırıklıgına uğrattı beni.O yolu 10 dk da gitmesi demek ibrenin 180 in altına düşmemesi demek ki o hızda bir kaza olsa bunun bedelini kim ödiyecek bunun açıklamasını kim yapıcak bilmiyorum buna şükrediyorum şuan sadece.Fransa peugeot a felan nasıl şikayet edebilirim bilmiyorum.Diğer arkadaşlarımız bilsin dikkatli olsun diye paylaşmak istedim.
|
|
|
![]() |
|
sonerkyl ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
valla hocam bu yetkili servislerde bölye olaylar çok oluyor. sonuçta elinizde gerekli belgeler var bence fransa merkeze mail atın size dönüş yapacaklarını düşünüyorum. Hatta ben ford servisinde zamanında servis şefliği yapmış bir abim var neler anlatıyor neler hocam aklınız şaşar. Kendisi zaten bu tip olaylar artınca istafa edip inşaat sektöründe çalışıyor. Birkeresinde ustalar 10000 bakımana gelmiş aracın turbosunu söküp aynı model 100000 km geçmiş garantisi bitmiş aracınkiyle değiştirmişler. Sonra yeni olan aracın turbo bir kaç sonra patlıyor tabi sonra serviste yenisiyle ücretsiz olarak değişmiştirmişler. Bu oylaylar çok zaten servisin içerisini göremiyoruzki ne yapılıyor diye zaten bir çogumuz iş güç sahibi insanlarız vaktimiz olmadıgı için bırakıp gidiyoruz.
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
![]() |
|
Evet malesef yetkili servis olması bile yetmiyor artık güvenmek için.Peugeot fransaya nerden ulaşabilirim ve fransızcamı atmam gerekiyor :(
|
|
|
![]() |
|
tarantula_tr ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Eylül 2015 Konum: BURSA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 131 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tarantula_tr
Servislerinde civisi cikmis desenize.
|
|
![]() |
|
plawert ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Haziran 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 164 |
Ben olsam hgs çıktısıyla beraber giderim servise servisin ortasında bağırırım. Yanınıza gelecek ilk kişi servis müdürü olacaktır. Sonrasında servisten istediğinizi alırsınız. Servislerin test alanı bellidir onun dışına çıktıklarında araçta oluşacak hasarı servis sigortası karşılamaz. Ayrıca belirli bir kilometre üzeri testlerde müşteriden onay alınmak zorundadır. Hatta danışman iş kartına aracın km sini yazar araçtaki yakut miktarını belirtir. Bunlar doğrultusunda hakkınızı her türlü arayabilirsiniz. Haklı olduğumuz aşikar bunu karşıya gösterdiğiniz takdirde ya bakım için indirim alırsınız yada garantiye girmeyen parçanızı bile garantiye sokarsınız.
|
|
206 x-desing 1.4 benzinli
|
|
![]() |
|
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
geçmiş olsun servisteki ustaların çoğuda sanayiden yetişme ustalar çoğuda genç kafalarına göre takılmışlar servis müdürüyle görüş oda cevap vermezse plaza sahibine çık kesin çözüm olurlar. Peugeot' da merkez çoğu şeyi plazalara atıyor pek destekte verdiği söylenemez onun için tek çözüm plaza servis müdürü olmazsa sahibiyle
|
|
![]() |
|
jackalizm58 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Aralık 2015 Konum: sivas Durum: Aktif Değil Mesajlar: 75 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı jackalizm58
geçmiş olsun hocam bence direk çözüm plaza sahibi müdür felan hikaye bizimde basımıza öyle bir iş gelmişti ki sivas gibi küçüçük bir sehirde şehrin bir ucundan diğer ucu 20 km adamlar 110 km yol yapmıştı önce sert çıktık sahibine sonra bizi yumuşattı daha sonrasında da bakım ücretimizi iade etmişlerdi sansını dene derim belki aracında görünen bişey yok ama belki hırsızlık yaptılar belki ceza yediler vs vs bilemezsin plaza sahibinin haberi olsun hakkını ara
|
|
--yiğido--
|
|
![]() |
|
Efe-Pöjo ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Temmuz 2014 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 624 |
aman sakın bu servislere para kaptırmayın özellikle fırsat buldukça yazıcam, Ankara ABC ye bi kuruşunu bile helal etmiyorum. dolandırıcı p....ler. gitmeyin uzak durun.
|
|
![]() |
|
Mesut48 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Ekim 2012 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1010 |
Şikayet var sitesinide deneyebilirsin orada yazılanlar içinde hassas oluyorlar,
Geçmiş olsun
|
|
__B0DRUMLU__
|
|
![]() |
|
Çok teşekkür ederim arkadaşlar ama dediğim gibi bende ortalığı ayağa kaldırdım fakat tatmin edici bir cevap bulamadım birde zeki arkadaşlarımız aracımın yol kamerasını nedense çıkartıp test sürüşüne çıkmışlar :) Yoksa ellerimden çekicekleri vardı fakat bu noktada diğer insanlar mağdur olmasın diye foruma yazmayı doğru buldum.
Malesef pejo genel merkezi şahıslara ait olduğunu bayilerin bayilerle görüşmemi söylüyor kardeşim ben bayi ile anlaşabilsem zaten size ulaşmam. Deniz otomotiv esenyurt dikkatli olalım arkadaşlar. Düzenleyen AhmetSe - 13 Aralık 2015 Saat 02:23 |
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |