![]() |
|
motor sogukken gelen ses |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
muhammed.ceyhan ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Ekim 2013 Konum: gebze Durum: Aktif Değil Mesajlar: 284 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı muhammed.ceyhan
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 06 Aralık 2015 Saat 22:46 |
yaklasik 15 gundur sabah ilk calistirmada sanki birsey bostaymis gibi bir ses geliyor. iki tasi birbirine vurdugunda cikan sese benziyor. hatta aracla hareket ettigimde 3. viteste ayagimi gazdan cektigimde bu ses daha da artiyor. isindiginda bu sesten eser kalmiyor. subap ayarindan olabilir diye dusunuyorum. sizin de goruslerinizi almak istedim. simdiden degerli yorumlariniz icin tesekkur ederim.
|
|
![]() |
|
sonerkyl ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hocam dediğiniz büyük ihtimal subap ayarı bozulmuştur. ama siz yinede iyice bir kontrol yaptırın.
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
![]() |
|
muhammed.ceyhan ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Ekim 2013 Konum: gebze Durum: Aktif Değil Mesajlar: 284 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı muhammed.ceyhan
![]() ![]() ![]() ![]() |
dun bir ustaya goturdum. piston eteginden gelebilir dedi. motor sicakken cikmadigi icin sesi dinleyemedi. sadece sogukken çıkıyor ses. ses kaydini dinlettim. piston etegi olabilir dedi. dun aksam baska bir ustaya biraktim araci sabah dinlesin canli olarak, ama duymamis sesi. anlamadim gitti. ben saat 06:30 gibi calistiriyorum araci. o saatlerde daha soguk hava. o bugun saat 08:00 gibi calistirdigi icin herhalde duyamadi. adami aractan sogutuyor bu durumlar.
|
|
![]() |
|
Mesut48 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Ekim 2012 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1010 |
Benzer ses bende egzozdan geliyodu :) Bağlantı kısmından yapıyodu.
Kontrol ettir istersen,
|
|
__B0DRUMLU__
|
|
![]() |
|
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
bu konudan ben pek anlamamda debriyaj veya şanzımanla alakalı birsey olabilir 3.viteste ayagımı gazdan cekince diyorsun arac o zaman motor frenine geçiyor zaten. araba calısıyor sorun sürekli olmuyorsa durma üzerinde
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı muhammed.ceyhan
yok sorun egzost degil. onden geliyor zaten ses. |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı muhammed.ceyhan
aynen. cok durmamak lazim ustunde. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |