![]() |
|
Restore motor onarıcı hakkında |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Turgay_66 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Mayıs 2013 Konum: Yozgat Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1099 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Turgay_66
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 20 Kasım 2015 Saat 13:19 |
Meraba arkadaslar geçen gün arkadaşlarla sohbet ederken boyle bisey duydum,Yağ yakan , fazla yakıt yakan,fazla ses gelen motorlara konuldugu zaman onarıyormuş,boyle motor katkı maddesi kullanan veya bilgisi olan yardım edebilirmi işe yarayacak bişeyse kullanmayı düşünüyorum :)
|
|
2000 206xt 1.6 90hp 200.000km
|
|
![]() |
|
sonerkyl ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hocam bunlardan bir kaç çeşitini kullandım sadece geçici çözümler sunuyorlar ilerde daha büyük masrafla karşınıza çıkabilir bu tip ürünleri kullanmak bence sadece kaliteli motor yagı kullanmak yeterli boşa paranızı vermeyin 40-50 tl bence yazık o paraya gidin her 10000 km de ondan koyacagınıza her 5000 km de yag değiştirin daha iyi olur.
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
![]() |
|
Turgay_66 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Mayıs 2013 Konum: Yozgat Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1099 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Turgay_66
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
peki bu yuzden sizde sorun oldumu hic hocam ?
|
|
2000 206xt 1.6 90hp 200.000km
|
|
![]() |
|
tongucuk ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Kasım 2011 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4496 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
1 ay onçe boshh car service yetkilisi ile yaptığım görüşmede araçlar için hiçbir katkıyı tavsiye etmediklerini butarz maddelerin aracın motoruna ileriki dönemlerde zarar verdiğini söyledi ayrıca aracın daha az yakmasını sağladığı düşünülen enjektör temizleyici ürünlerin enjektör ve diğer yakıt sistemine de zarar verdiğini söyledi eğer ki aracınız çok fala çekişten düşüyor ( turbo arızası haricinde )ve aşırı derecede egzos tan siyah duman atıyorsa sadece yapılması gerekenin işi ehli firmalarda yapılması suretiyle enjektör temizleme işlemi yapılması gerekiyormuş bu temizlik enjektörlerin araçtan sökülerek temizleme yapılacak makinaya takma sureti ile yapıldığının tek doğru temizleme yönteminin bu olduğunun bilgisini verdi boş yere paranızı sokağa atmayın bu ürünleri alarak
|
|
Mecnun tatsaydı PEUGEOT sevgisini, severmiydi Leyla zillisini...
2009 peugeot 308 sw 1.6 hdi 110hp inci siyah ex nic: ramazanturan81 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |