![]() |
|
4 kapı otomatik 106 almak istiyorum |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
arifpoyraz ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 05 Kasım 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı arifpoyraz
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 05 Kasım 2015 Saat 01:05 |
arkadaşlar pejo markasını hiç tanımıyorum.
şehir içinde koşuşturmak ve az yakan otomatik bir araç almam lazım 4 kapı 106 otomatik herhangi bir modeli xs, xr... v.s. tavsiye eder misiniz http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-acil-1999-peugeot-106-xr-otomatik-masrafsiz-bu-paraya-baska-yok-239838468/detay/ bu araba nasıl sizce |
|
![]() |
|
Efe-Pöjo ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Temmuz 2014 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 624 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
pejoların hepsi çok güzeldir sevene. ama 106 otomatik hiç az yakmaz onu diyim. boyutuna aldanmayın baya yakar.
|
|
![]() |
|
arifpoyraz ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 05 Kasım 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı arifpoyraz
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
teşekkürler |
|
![]() |
|
outlaw ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Kasım 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2010 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Otomatik değilde manuel vites istersen benim kayınçonun arabası satılık ...
araba komple fabrika çıkışlı 3. sahibinden kaza değişen yok 120 000 km fabrika teybi üzerinde...
|
|
SHQIPTAR
1998 106 xs 1600 cc Laguna lip omp kule gergisi GTI jant 185/50/14 toyo proxes t1r |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |