![]() |
|
sürat göstergesi gittiği yerde aniden düşüp tekrar |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
koray ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Aralık 2011 Konum: YER Durum: Aktif Değil Mesajlar: 255 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 28 Ekim 2015 Saat 10:43 |
Arkadaşlar bu gün farkettim
aracım giderken 90 gibi hızla pat diye sürat göstergesi düştü sıfıra .( DEVİR SAATİ DEĞİL SÜRAT GÖSTERGESİ)
ayağımı gazdan çektim bastım tekrar 90 na geldi . sorun ne olabilir |
|
![]() |
|
sonerkyl ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
kilometre hız sensörün arızalnmış olabilir.
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
![]() |
|
switchman ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Ekim 2015 Konum: Tekirdağ/Çorlu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 16 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı switchman
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Benimde başıma aynı olay geldi sürat göstergesinin arkasında usta yaparken görmüştüm hatırladığım kadarıyla iki tane dişli var o dişliler zamanla aşınıyo ve ara sırada olsa birbirini döndürmüyo ben acemiliğimden bir ustaya gittim 150 lira civarında fiyat çekmişti bana azda olabilir fazlada ama sorun yüzde 70 o
|
|
İlk 3 vites ;)
|
|
![]() |
|
KuzuX ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Ekim 2014 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 303 |
Hepsinde var o sıkıntı kafana takma
|
|
![]() |
|
talip206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Şubat 2015 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3070 |
Ara ara takılabiliyor.eğer takılırsa Göstergeyi söküp el ile düzeltme yapabilirsin. Nasıl sökeceğin forum da var ama en iyisi pek karıştırmamak
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |