![]() |
|
307 için ivedi jant lastik tavsiyesi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
endorphine ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Ocak 2010 Konum: ? Durum: Aktif Değil Mesajlar: 192 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı endorphine
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 23 Ekim 2015 Saat 18:01 |
Arkadaşlar aracım 2006 makyajlı kasa 307 otomatik. Lastiklerlerle birlikte jantlarıda değiştirmeyi düşünüyorum. Acayip şekilde karasız kaldım. Orjinal ölçülerinde mi jant lastik alayım yoksa 205*55*16 mı alayım bilemedim. Yakıt ve performansı gözle görülür şekilde etkileyecekse orjinal ölçülere sadık kalayım diyorum. Zaten bilindiği gibi araç ziyadesiyle yakıt tüketmekte. Forumda araştırdım net birşey bulamadım açıkcası. Acilen cevap yazabilirseniz sevinirim. Yarın bu işi halletmem gerekli. Başka boşum yok çünkü.
Düzenleyen endorphine - 23 Ekim 2015 Saat 18:02 |
|
2006 307 comfort otm.
|
|
![]() |
|
sonerkyl ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hocam dizel mi benzinlimi dizel ise 16 alın derim ama benzinli oto. için normal ebatları tavsiye ederim.
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
![]() |
|
sonerkyl ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
http://www.jant-al.com/Jant-Dene.aspx?Amarka=55&Amodel=518&BijonId=3&CapId=-2-3-4-5-&Ofset=&MarkaId=&Filtre=0&Sayfa=1&Id=4230&Jc=16
hocam bu linkte jant çeşitleri var araç üstündede kabaca gösteriyor.
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
![]() |
|
endorphine ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Ocak 2010 Konum: ? Durum: Aktif Değil Mesajlar: 192 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı endorphine
![]() ![]() ![]() ![]() |
Cevaplar için teşşekürler. Araç benzinli arkadaşlar. O zaman kendi ölçülerine sadık kalayım. 16" yakışıklı durur ama yakıtta önemli benim içim.
|
|
2006 307 comfort otm.
|
|
![]() |
|
usta42 ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 26 Ekim 2014 Konum: konya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 100 |
Kardeşim bende 2002 307 var fabrika çıkışı orijinal 205*55*16 ben çok değişeceğini sanmıyorum ben o firmalar için ticari bir rant şimdi sıfır arabalarda aynı model için farklı jant seçenekleri sunuyorlar sadece şekil değil ebat olarak ta hepsinin yakıt tüketimi aynı bence yakıt değil ama süspansiyon ve ön düzeni etkileye bilir.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı endorphine
Eyvallah hocam.
|
|
2006 307 comfort otm.
|
|
![]() |
|
hakanerbas ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Ekim 2015 Konum: antalya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hakanerbas
kardeşim diğer arkadaşın dediği gibi 307 lerde 15 ve 16 ebat jant modelinin ikiside çıkıyor fakat fabrika araçları üretiminde kasası ve motoruna en uygun ölçü ne ise onu kullanır çok farketmesede bence orjinal fabrika çıkış ebatı ne ise onu takmanı tavsiye ederim eğer ebatı bilmiyorsan bana şase numarasını verirsen katalogtan bakıp yardımcı olabailirim.
|
|
hakanerbaş
|
|
![]() |
|
usta42 ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 26 Ekim 2014 Konum: konya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 100 |
Kardeşim sol on kapı içinde orijinal lastik ebatlarinin yazılı olduğu etiket var
|
|
![]() |
|
hakanerbas ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Ekim 2015 Konum: antalya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hakanerbas
o etiketi çoğu arabada bulmak zor demekki aracın baaya orjinal bir araç ALLAH kaza bela vermesin.
|
|
hakanerbaş
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |