![]() |
|
Peugeot 307 için ses sistemi kalitesini artırma |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
pocker19 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Ağustos 2015 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 26 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 22 Ekim 2015 Saat 17:46 |
Arkadaşlar merhabalar aracımda ana ünite olarak Pionner AVH-165DVD kendinden anfili bir teyp mevcut benim sıkıntım ön hoporlor ve twitterlarda hiç bir sorun olmamasına rağmen arka kapıdaki hoporlorler sesi çok açtığımda özellikle bass vururken cazırtı cuzurtu yapıyor ben bu hoporlörleri değiştirmeyi düşünüyorum siz hoporlör olarak arka kapı için bana hangi marka ve modeli önerirsiniz. Birde ses kalitesini artırmak için kapılara ses izalasyonu yaptırmak istiyorum. Ankara'da bu işi yapan ve fiyatlar konusunda da hesaplı olan bildiğiniz bir yer var mı?
|
|
Peugeot 307 2004 1.6
|
|
![]() |
|
barishrocker ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Aralık 2013 Konum: stnbl Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1276 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı barishrocker
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Ankarada izolasyon işini aydın elektronik yapıyor ama fiyat bilgim yok. İzolasyon dışında hoparlörlerin kapı döşemesine monteli olması da sıkıntı yapıyor. Benim aracın konusuna denk geldisyseniz eğer ben sacı kestirip hoparlörü saca monte ettirdim. Hoparlör olarak da eğer amfi bağlanmayacaksa hertz dcx130 işinizi görür..
|
|
Peugeot 307SW 1.6hdi Comfort 92bg 2006
(Ses sistemi,detailing,izolasyon,aksesuar) Araç linki http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=32535 |
|
![]() |
|
tarantula_tr ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Eylül 2015 Konum: BURSA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 131 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tarantula_tr
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
AAraç hoparlör leri sanırım patlamış olabilir birde üzerine kimi zaman toz bırakıyor yada hoparlordeki vidalar bağlantı vidaları gevsiyor isterseniz bunları bi gözden gecirin
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |