![]() |
|
307 ilk kalkış anında vuruntulu kalkması |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
ismailkaya ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Mayıs 2012 Konum: BURSA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1389 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ismailkaya
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 21 Ekim 2015 Saat 20:17 |
selamınaleyküm arkadaşlar konu başlığında belirttiğim gibi aracı çalıştırtıktan sonra kalkış esnasında vuruntulu kalkmaya başladı yolda gıderken bir sorun yok aracı 40.000 de aldık şimdi 112.000 de
|
|
KÖTÜ İNSANLARIN HER YERDE OLMASININ TEK SEBEBİ İYİ İNSANLARIN HİÇBİRŞEY YAPMAMASINDANDIR.
|
|
![]() |
|
talip206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Şubat 2015 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3066 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Motor kulağı veya şanzuman takozundan yapma ihtimali yüksek hocam
|
|
![]() |
|
muhammed.ceyhan ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Ekim 2013 Konum: gebze Durum: Aktif Değil Mesajlar: 284 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı muhammed.ceyhan
![]() ![]() ![]() ![]() |
talip'e katılıyorum. motor kulağı veya şanzuman takozu olabilir. çok pahalı parçalar değil. bi baktır.
|
|
![]() |
|
hsnsnl ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Ocak 2012 Konum: ögrenci Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1254 |
alttakı motor kulagından yapıyor
|
|
307 XT Premium, 307 XS Coupe, 407 Premium Edition, Seat Leon 1.6 Stylance
|
|
![]() |
|
ismailkaya ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Mayıs 2012 Konum: BURSA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1389 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ismailkaya
![]() ![]() ![]() ![]() |
teşekkürler arkadaşlar ilk fırsatta baktıracağım
|
|
KÖTÜ İNSANLARIN HER YERDE OLMASININ TEK SEBEBİ İYİ İNSANLARIN HİÇBİRŞEY YAPMAMASINDANDIR.
|
|
![]() |
|
usta42 ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 26 Ekim 2014 Konum: konya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 100 |
Kardeşim benim basımada benzer bir olay geldi araç sadece kalkışlarda vuruntu yapıyordu 1 viteste kaslardan mi falan derken baktiratim diyordum 1 hafta o şekilde kullandım yüksek hızlarda bir sıkıntı yoktu fakat şanzıman da bir dişli kilirmis daha sonra ses sahada artı şanzıman dişli grupu komple dağıtmış inşallah seninki ondan değildir fakat ihmal etme bence bu şekilde de kullanma bir goster
|
|
![]() |
|
Ekrem34 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25 Ekim 2015 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5 |
Aynı sorun benim 2006 model 127 binde ki 307 de şuan var motor takozu ve kulaklarına baktırdım akü altındaki kulağı değiştirdi usta diğer ikisi sağlam ama sarsıntı tam olarak geçmedi, baskı balata ve volant kaynaklı olduğunu düşünüyorum..
|
|
Ekrem ÖZYILMAZ
İstanbul-1983 |
|
![]() |
|
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
volant-baskı balata-akslar-şanzuman yürür organlara bakmak lazım motor kulakları işin en basiti ondan olsa zaten anlaşılır onu anlamak çok zor bir şey değil.
|
|
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |