|
Motor soğukken tekleme ve stop sorunu ? |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
adem61
1. Vites Kayıt Tarihi: 26 Şubat 2014 Konum: Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 49 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 16 Ekim 2015 Saat 19:10 |
206+ aracım lpg li ve araç sabahları çalıştırdığımda 5-6m gitmeden tekleme yapıyor, stop edecekmiş gibi oluyor ve gaz verince gaz pedali karşıya kadar değiyor ancak gaz yemiyor,hemen 3-4 saniye içinde toparlıyor ve gidişinde ve çekişinde sorun olmuyor.sadece motor soğukken yapıyor bunu.Bu söylediklerim benzinde tüpe geçmeden önce yani benzinde oluyor.Servise götürdüm manifolttan kaynaklanıyor hava basıncını yanlış algılama oluyor ve ondan kaynaklanıyor dedi.Tek çözümü lpg yi söktüreceksin diyorlar.Aracı 1,5 yıldır kullanıyorum ve lpg de hiç bir sorun yaşamadım.Nasıl düzeltilebilir ?
|
|
Efe-Pöjo
2. Vites Kayıt Tarihi: 18 Temmuz 2014 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 624 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
bunun cevabını daha bilen yok. tüm demeyeyim ama çoğu lpg pejoda durum bu. manifolt ise tamamen uydurma, öyle olsa lpgde de yapar. servislere inanmayın, çoğu bilgisiz torpilli adam çalışır oralarda. ankara abc de daha fren ayarı yapmayı bilmeyen usta adı altında insanlar var. yazık günah onlara verilen paraya. konuya dönecek olursak bende de durum sizinki gibi ve çok da takmıyorum motor ısınınca düzeliyor, bence alışmaya bakın ve ona bun kurcalatıp mahvetmeyin hem de paranız cebinizde kalsın
|
|
adem61
1. Vites Kayıt Tarihi: 26 Şubat 2014 Konum: Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 49 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Beni rahatsız ediyor bu durum ama.Lpg taktırdığım usta hiç bir sorun yaşamayacağımı söylemişti. Arabamdan bu sorun dışında çok memnunum ve temiz baktım.Ama sırf bundan dolayı satmayı bile düşünüyorum. Bir yıl hiç sorun yaşamamıştım, servisin söylediği tamamen lpg den dolayı oluyormuş ve söktürmeliymişim :(
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |