![]() |
|
merkezi kilit arka kapıları kitliyor önler kitlenm |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
burak_erat ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Eylül 2015 Konum: avcılar Durum: Aktif Değil Mesajlar: 18 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı burak_erat
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 16 Ekim 2015 Saat 00:36 |
arkadaşlar tekrar merhaba
araca alarm yeni taktirdim fakat taktırdıktan sonra kitleme tuşuna basıyorum arka kapılar kitleniyor ama önler açık kalıyor 2. veya 3. belki daha fazla denemelerim sonuncunda kapıyı kitleyebiliyorum bunun nedeni nedir acaba... alarım taktırdığım adama gittim benlik bi durum değil dedi acaba kime göstermeliyim?? |
|
![]() |
|
sonerkyl ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
alarm taktırmadan önce çalışıyordu değilmi. eger çalışıyorsa adamın hataso yanlış baglantı veya kısa devre var.
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |