![]() |
|
207 Vites kutusu arızası |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
erbuisiklar ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 30 Eylül 2015 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı erbuisiklar
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 30 Eylül 2015 Saat 10:37 |
Merhaba arkadaşlar,
2010 model 207 - 2 tronik aracım var devamlı vites kutusu arızası veriyordu, vitesi bi ileri geri yapıp tekrar çalıştırıyordum düzeliyordu. Fakat bayram tatili dönüşü yolda bir anda tekrar aynı hatayı verip stop etti araç çalıştıramadım. Yol yardım çağırdım bilgisayara bağladılar ve Debriyaj ile ilgili bir sorun olduğunu söylediler ve parçanın değişmesi gerektiğini söylediler. Araç bir süre sonra yine çalıştı yola devam ettim ve yolda 2 kez daha kaldım fakat 15 dakka bekledikten sonra çalışıyor araba ama her an yolda kalma tehlikesi devam ediyor. Yetkili servise henüz götürmedim telefon ile görüştüm debriyaj ile ilgili ise sorun 1500 TL ile 4000 TL arası bir masraf çıkabilir tam net olmamakla birlikte dediler. Bu sorun ile ilgili yetkili servise değilde özel servise götürmek istiyorum hepimiz biliyoruz ki yetkili servisler biraz fazla kaçırıyorlar. Bildiğiniz sağlam iyi bir özel servis varmıdır? Mümkünse İstanbul-Anadolu yakasında? Şimdiden teşekkürler
|
|
![]() |
|
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Pendikte erdinç usta var 0532 063 04 23 kafkas oto yardımcı olur.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |