![]() |
|
com2000 çözümünü buldum, cebimde hatta kredi kartı |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
206cc57 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Haziran 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 183 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 17 Eylül 2015 Saat 17:53 |
206 ' larda kronik olan ,neredeyse bütün 206 ların tadıcağı bir arıza sanırım com2000 arızası .
Sinyal verirsiniz farlar söner ,sis yakarsınız kendisi söner ,otomatik farları açarsınız ama o kapatmıştır . Parkları açarsanız korna çalışmaz vb . 4 yıl idare ettikten sonra forumdan okuduklarım sayesinde sinyal kolunuın baş kısmını söktüm ,tamda söylendiği gibi içeriden yaylı bir mekanizme ve bakır bir ince levha çıktı , bahsedildiği gib yaylar sağa sola fırladı ,bakır levha 'da elimde kaldı .Eğer bu parçayı söküp ben yerine geri takarım diyen varsa , bıraksın gitsin Atom fiziği mühendisi olsun yada uzaya çıkıp Nasa'nın tamir işlerini yapsın . Parça elimde kaldı :) ve 470 tl 6 taksit , yepyeni bir com2000 aldım .50 tl taktırma parası verdim 10 dk sürmedi direksiyonun sökülmesi takılması . Şimdide farları açıp kapatırken yine arızalanır diye korkar oldum çok narin pamuk gibi bir parça .En güzelide artık sis lambalarım hiç sönmeden yanıyor , istediğim zaman kornaya basabiliyorum , çünkü önceden kornanın çalıması için aynı anda sinyal kolunada dokunmanız gerekirdi :) .. Parklar açık gezmek , sinyal verince dönene kadar sönmediğini bilmek çok güzel ya ..
![]() |
|
![]() |
|
okan77 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Mayıs 2008 Konum: KasımpaşaKartal Durum: Aktif Değil Mesajlar: 840 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
benimde 307 için bir girişimim olacaktı... ne yapayım vazmı geçeyim :(
|
|
![]() |
|
themurat54 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Ağustos 2014 Konum: Sakarya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 284 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı themurat54
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Aynı sorun bende de vardı geçen sene 230 TL ye yaptırmıştım ama artık usta nasıl yaptı tam bilmiyorum. Kart gibi bi parçayı değiştirmişti sanırım
|
|
Peugeot 206 Sedan
2007 Model, Comfort, 1.4, 75 HP, Benzin/LPG |
|
![]() |
|
blntctn ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Şubat 2015 Konum: Konya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 451 |
aynı sorun bende de wardı ama bende sadece airbag lambasını yakıyordu hocam sen biraz pahalıya almışın sanırsam com2000'i bende değiştim 2 3 ay önce 430 tl işçilik dahil malzeme 400'dü 30 tlde işçilik aldı
|
|
Peugeot 206 1.4 XT
Volkswagen Golf 1.4 TSI |
|
![]() |
|
206cc57 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Haziran 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 183 |
evet , benim kişi birazda aceleye geldi , araştırmadım piyasayı , birde Peugeot malzemelerine dolar yükselmesi sebebi ile % 10 civarında zam geldi dediler , mecburen yaptırdık .. :(
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |