![]() |
|
ihtiyaçtan Satıyorum Arkadaşlar :( |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
ArifArslan ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Temmuz 2015 Konum: Konya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 12 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ArifArslan
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 11 Eylül 2015 Saat 19:11 |
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-tertemiz-pejo-206-sedan-executive-230669158/detay
Link kırılırsa sorun olursa diye SAHİBİNDEN İLAN NO : 230669158 ARACIM GERÇEKTEN SEDANLAR ARASINDA EN TEMİZ VE İYİLERİNDEN BEN ARACIMA İYİ BAKTIM KM GELMEDEN PERİYODİK BAKIMLARINI YAPTIRDIM YAKLAŞIK 2-3 AY ÖNCE ÖN DÜZENİ BOZULMUŞTU ONUDA YAPTIRDIM FREN BALATALARI BASKI BALATASINI DEĞİŞTİRDİM DURUMU İYİ OLMASINA RAMEN DEDİĞİM GİBİ HASTALIK BENDEKİ ARACIMA İYİ BAKARIM YANİ YAPTIRDIĞIM YER ÖZEL PEJO YETKİLİ SERVİS BAYİİ TEKNİKER'DİR ALACAK ARKADAŞA FATURASI VEYA USTAYLA GÖRÜŞME SAĞLANIR BEN GÜVENİYORUM ARACIMA SIKINTI YOK . BU ARADA GERÇEKTEN ÜZGÜNÜM SATILIRSA EĞER SİZDEN GENE AYRILMAYACAĞIM PEJO HASTALIKTIR :)
|
|
-- Peugeot 206 sedan 1.4 executive ( 2009 ) --
ARİF ARSLAN |
|
![]() |
|
Gokcesel ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Ağustos 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1107 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam aracınız güzelmiş hayırlı satışlar öncelikle ama bence resimleri güncellemelisiniz gündüz vakti çekilmiş resimler daha göz alıcı duracaktır..
|
|
![]() |
|
Turgutreis06 ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 22 Temmuz 2015 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 162 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Turgutreis06
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Hayırlı satışlar...
![]() |
|
2012 Peugeot 206 + Plus
Urban Move 1.4 HDİ Beyaz Martı |
|
![]() |
|
oguz41 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Ağustos 2015 Konum: Kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 80 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hayırlı satışlar :)
|
|
Peugeot 307 2004
1.6 110 hp Premium Pack. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |