|
SATILIK TFT MARKA 14 İNC ÇELİK JANT |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
önderoto
1. Vites Kayıt Tarihi: 18 Aralık 2008 Konum: YEDEK PARÇA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 67 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 19 Aralık 2008 Saat 08:14 |
306 TFT 405 MARKA ÇELİK JANT.SIFIR AYARINDA.
AŞAGIDAKİ LİNK TE GÖZÜKEN ARACIN ÜSTÜNDEKİ JANTLAR..
Düzenleyen önderoto - 29 Aralık 2008 Saat 15:14 |
|
iLLeGaL
1. Vites Kayıt Tarihi: 05 Kasım 2008 Konum: YenibosnA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 552 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
hayırlı satışlar...
|
|
Bugünü unut, dün geçti, acaba yarın var mı?
Gençliğine güvenme, ölen hep ihtiyar mı? Ya İslam'da erirsin, ya inkar'da çürürsün. Yol Mezar'da bitmiyor, GİRDİĞİNDE GÖRÜRSÜN |
|
MirakGTI
1. Vites Kayıt Tarihi: 21 Mart 2008 Konum: TU5J4L Durum: Aktif Değil Mesajlar: 680 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
jantlar kaç inc acaba
|
|
sinan-s
1. Vites Kayıt Tarihi: 21 Mart 2008 Konum: Bostancı/S VRJ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2643 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Hayırlı satışlar..
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
jantların ölçüsü kaç? fiyat nedir?
|
|
önderoto
1. Vites Kayıt Tarihi: 18 Aralık 2008 Konum: YEDEK PARÇA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 67 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
14 JANT 350 YTL....
Düzenleyen önderoto - 01 Ocak 2009 Saat 10:14 |
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
hocam benim asklar ne oldu ?
|
|
MirakGTI
1. Vites Kayıt Tarihi: 21 Mart 2008 Konum: TU5J4L Durum: Aktif Değil Mesajlar: 680 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
sankı daha buyuk gıbı duruo jantlar en son ne olur
|
|
önderoto
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
EN SON OLUR FİYATINI VERDİM
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
|
önderoto
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
KARDEŞ AKSLAR SOL TARAFI 510 YTL SAĞ TARAFI 370 YTL SANA OLUR FİYATLARI BU FİYATLAR ORJİNAL FİYATLARI İSTERSEN YAN SANAYİ OLARAKTA BAKABİLİRİZ
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
bunlar orjinal fiyatlar demek garantilimi pekii parçalar ve işçilikle beraber ne tutar?
|
|
önderoto
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
PARÇALAR GARANTİLİ İŞÇİLİK İLGİLİ BİLGİM YOK BİZDE SADECE YEDEK PARÇA VAR SERVİS YOK
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
anladım teşekkürler son fiyat bumudur ?
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
jantlar 15" olsa düşünebilrdim hayırlı satışlar
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |