![]() |
|
307 uzaktan kumanda sorunu |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | ||
dağdelen34 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Haziran 2015 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 118 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı dağdelen34
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 14 Ağustos 2015 Saat 17:24 |
|
Arkadaşlar aracımın kumanda pili 3 -4 günde bitiyor kumanda sistem hatasından dolayı 3 adet pil degistim kısa zaman içinde ,tamiri olmayabilir diyorlar kumanda tamircisi bu durumla karşılaşan var mı? tamiri mümkün değil ise eski usul alarmlı kumanda taktırsam değer mi,sorun çıkarır mı? Fikirlerinize ihtiyacım var 307 de ne kronik sorun varsa 3 ayda hepsi geldi buz gibi oldum araçtan çok şükür yarı yolda da bırakmadı,tavan sarkması ile ilgilide öneride bulunabilecek olursa sevinirim kazasız sürüşler
|
||
VALLAHİ ZAFER İSLAM'INDIR
|
||
![]() |
||
sonerkyl ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
hocam anahtarcılar makul bir fiyata yaparlar büyük ihtimal kısa devre anahtarda
|
||
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
||
![]() |
||
dağdelen34 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Haziran 2015 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 118 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı dağdelen34
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
inşaAllah makul rakama halledebilirim ne sinir bozucu oluyor anahtarla aç kapa
![]() |
||
VALLAHİ ZAFER İSLAM'INDIR
|
||
![]() |
||
akınelk ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Kasım 2012 Konum: elektronik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7 |
|
cevap biraz geç olmuş olabilir ama böyle bir durum başınıza gelirse şayet ben çözüm olarak basit bir devre yaparak sorunu giderdim açma kapama iki swiç arasına bir adet swiç yerleştirdim açma kapama swiçlerine basıldığında aynı anda ortadaki swiçede basılmış oluyor swiçin bir ucu pilin artısına diğer ucu ise kumanda kartının artı girişine bağlanacak yani swiçe bastığımızda pildeki güç kumanda kartına gidecek siwiçlere basılmadığında pil boşta ve güç harcamamış olacak ben bu şekilde sorunu çözdüm pil ömrüde orjinal devresinden daha fazla verimli oluyor.
|
||
akın
|
||
![]() |
||
palet ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Ağustos 2014 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 292 |
|
Düzenleyen palet - 20 Kasım 2016 Saat 10:39 |
||
2013 - 508 Allure 1.6 e-HDİ
|
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |