![]() |
|
Peugeot 307 2.viteste takılma |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
mrkync ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Şubat 2012 Konum: Bolu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 46 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 11 Ağustos 2015 Saat 19:09 |
Arkadaşlar merhaba. Birkaç günden beri değişik bir hata çıkmaya başladı aracımda. Araç viteslerinin geçişlerinde bir sıkıntı yok lakin 2.vitesten kurtarmaya çalıştığımda vites arada takılmaya başladı. Sanki vitesin önünde bir şey varmış da geçmiyor gibi. Zorlayınca aniden geçiyor ve her zamanda yapmıyor. Bunun gibi sıkıntıyla karşılaşan arkadaşımız var mı acaba? Bu arada araç düz vites 2005 model peugeot 307 1.6 HDİ.
|
|
![]() |
|
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11680 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bu ve benzeri durumlarda bakılacak yerler belli, genelde baskı balata ve vites çubuklarında sıkıntı olabilir
|
|
![]() |
|
mrkync ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Şubat 2012 Konum: Bolu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 46 |
Servis baskı balatanın değişim zamanının geldiğini söylemişti ama ben biraz daha idare ederim diye bekliyordum. Arabada artık uyarı verdi o zaman bize servis yolu gözüktü. Teşekkürler...
|
|
![]() |
|
serdaralısan ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Mayıs 2014 Konum: bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 325 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı serdaralısan
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
baskı balata değil sorunun arkadaşım diğer viteslerin geçiyorsa vites çubukları ve altta vites tamburu var ayırıcı ona baktır o bazen basındaki topuz aşınınca 1ve2 vites geçişlerinde birşey tutuyormuş gibi takılır
|
|
change
|
|
![]() |
|
ucanturk ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Haziran 2014 Konum: Kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 131 |
2. vitese benim aracımda sert geçiyor. çözüm pahalı mı acaba ?
|
|
![]() |
|
serdaralısan ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Mayıs 2014 Konum: bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 325 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı serdaralısan
vites tambur ve vites çubukları takılma ve sert geçme sorunu yaratır debriyaj cırt diye öttürür hemde her viteste unutmayın
|
|
change
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı serdaralısan
vites çubuklarının uzunu 30 kısası25 tl vites tamburu denen topuz ayırıcı 140 tl en son geçen ay sormuştum
|
|
change
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |