![]() |
|
207 de Kilit Devre Dışı Bırakma Lütfen Yardım |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
arokatan ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Temmuz 2015 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 29 Temmuz 2015 Saat 01:44 |
Arkadaşlar merhaba, dün 207 1.4 Comfort aldım ilk defa bir Peugeot sahibi oluyorum. Sorunum şu;
Aracı stop ettikten sonra camlar açık yada kapalı farketmiyor, 30 saniye sonra kapı kilitleniyor. Bunu devre dışı bırakabilir miyim ? Bilgisi olan varsa çözümü yazarsa sevinirim şimdiden teşekkürler
|
|
Peugeot 207 - 1.4 Comfort
|
|
![]() |
|
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Araci stop ettikten sonra kumanda harici kitlenmesi normal degil. Harici bir ekipman var mi aracta ? cam kaldirma - alarm gibi ? |
|
![]() |
|
arokatan ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Temmuz 2015 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4 |
Hayır cam kaldırma özelliği yok kumandada. Alarm da yok. Ama aracı ilk çalıştırırken oto kilitleme aktif yazıyor yol bilgisayarında. Acaba aynı olay mı ?
Preferences English |
|
|
|
![]() |
|
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
oto kilit dedigi 10km hiza ulasinca kapilarin otomatik kilitlenmesi.
|
|
![]() |
|
Tamam zaten onu demiyorum ben. Benim dediğim olayı nasıl devredışı bırakabilirim ?
Preferences English |
|
|
|
![]() |
|
Efe-Pöjo ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Temmuz 2014 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 624 |
öle bişey normalde olmadığından devre dışı bırakamazsın, elektrikçiye gösterip sorun buldur bence.
|
|
![]() |
|
Oto kiliti kontak acikken icerden kitleme butonuna basili tutarak kapatabilirsiniz.
|
|
![]() |
|
Efe-Pöjo ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Temmuz 2014 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 624 |
ama arkadas otomatik kilitlenmeden bahsetmiyor. araba stop edildikten sonra kendiliğinden kilitlenme diye bişeyi ne pejoda ne de başka markada duydum. anahtarsız giriş olsa arabada eyvallah uzaklaşınca kilitleniyo diyim ama 207de zaten anahtarsız giriş bile yok.
|
|
![]() |
|
Anahtarsiz giriste bile oyle bisi yokki ![]() Bi denesin en azindan yazi gider. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |