![]() |
|
Oludeniz - Fethiye - Marmaris (Alicilik yolda) 15 |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 15 Temmuz 2015 Saat 02:10 |
Merhaba arkadaslar,
Bu sene nasip olursa fethiye dolaylarina 1 hafta (augustos 15 den sonra) tatil icin gelecegim ailemle olacagim. Oncelikli olarak o bolgeyi bilenlerden tavsiyeler bekliyorum ilk defa oralara gidecegim. Sonrasinda yanimda bilgisayar ve kablo olacak. Hiz sabitleme, limitleme, derece, rds gibi parametrelerin acilmasi, MCP, Auto5r Auto6r gibi sanzumanlarin kalibrasyonu icin yardimci olabilirim. Simdiden yorumlar icin tesekkurler. Düzenleyen Alicilik - 15 Temmuz 2015 Saat 02:13 |
|
![]() |
|
barishrocker ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Aralık 2013 Konum: stnbl Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1276 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı barishrocker
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
İstanbula da gel dönüşte bu yaz da istanbul bizi hapsetmiş şarkısına devam:) ayrıca tatil de bile iş karseşim ya :)))
|
|
Peugeot 307SW 1.6hdi Comfort 92bg 2006
(Ses sistemi,detailing,izolasyon,aksesuar) Araç linki http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=32535 |
|
![]() |
|
KILIÇ ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Mayıs 2013 Konum: Gaziantep Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3438 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Yolun acık olsun, Kazasız belasız gider gelirsin inş.
|
|
2011 Clio SW Gümüş
2010 207 Millesim Opsiden Siyah 2005 Opel Corsa Lila 2000 Clio sümbül Gri 2003 307 XT Lacivert 2004 Palio Go Kırmızı 2005 307 XR Gri 2006 206 Desing Kum gri 2003 c3 Kırmızı |
|
![]() |
|
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11677 |
güzel yerler ölüdeniz tam aileleyle gidilecek yer hisaraltı diye gece kulubu ve çarşısının olduğu küçük bir yer var gezebileceği,n ölüdeniz otellerin olduğu yerdede sahil kısmında ufak tefek oturacak yerler var.
Marmaris de genelde otel-tesis ağırlıklı geçerken bir uğramış denize girmiştim ama tatil ve dinlenme için güzel yerler iyi tatiller şimdiden
|
|
![]() |
|
Viruse ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Aralık 2014 Konum: Antalya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 225 |
Dostum Fethiye' ye sakın Korkuteli üzerinden gelme. Geçen hafta yol çöktü, trafik çok berbat. Ankara'dan gelirken Burdur' dan sonra tabela görürsün. Yaklaşık 6 saat yolculuk sürer. Söğütten sonra dikkatli ol, yol birçok yerde tek şeritli olarak devam eder. Virajı çok olan bir güzergahtır. Fethiye'ye giderken Patara plajına uğra' pişman olmazsın. Fethiye merkezden ölüdenize geçebilirsin. Yaklaşık 25 km mesafede Göcek var, uğramanı tavsiye ederim. Göcek'ten sonra ortaca ve Dalaman'a uğrayabilirsin, havası ve doğası güzeldir. Buradan Bodrum'a çok fazla değil, Ula, Muğla, Milas be Bodrum yolculuğuna keyif katar. Numaram var zaten her ne konuda olursa olsun arayabilirsin. Şimdiden iyi yolculuklar sana.
|
|
Yasin Babadağ
2011 Peugeot 3008 1.6 THP OV |
|
![]() |
|
sonerkyl ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
Kazası belasız gidip gelmen dileğiyle ali. valla marmaris ben askerdeyken 4 kere falan gittim canlı güzel bir yerdi otelde kalacaksan iyi bir yer ayarlamış sındır umarum. koy felan çok bi tekne turu yapmanı tavsiye ederim iyi tatiller şimdiden.
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
![]() |
|
tongucuk ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Kasım 2011 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4496 |
iyi gezmeler ali marmaris e yakın bildiğim ve çok güzel olan 2 yer var ekincik koyu ve boncuk koyu ekincik e gidişin kolay ama boncuk koyu yolu ben gittiğimde çok kötüydü traktör ile ulaşım sağlanıyordu umarım yol yapılmıştır çok bakir tertemiz ve özel korumada olan biryer kumsalı enfes bu iki yeri günübirlik görebilirsin
|
|
Mecnun tatsaydı PEUGEOT sevgisini, severmiydi Leyla zillisini...
2009 peugeot 308 sw 1.6 hdi 110hp inci siyah ex nic: ramazanturan81 |
|
![]() |
|
and ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Aralık 2014 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 207 |
Fethiye'de Saklı Kente uğramanı tavsiye ederim, iyi yolculuklar.
|
|
2010 308 Millesim 1.6 VTI OV
|
|
![]() |
|
Mesut48 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Ekim 2012 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1010 |
Marmaris Bozburun mutlaka tavsiye ederim.
|
|
__B0DRUMLU__
|
|
![]() |
|
denizlilibtrci ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25 Ekim 2014 Konum: TOSYA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 20 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı denizlilibtrci
Ailenle gideceksen günübirlik Katrancı Koyu'na gitmeni tavsiye ederim dostum. Yiyecek içeceğini al git, arabayla girebiliyorsun, Mangal kiralayabiliyorsun, semaverde çay isteyebiliyorsun, çardak kiralayabiliyorsun. üstelik deniz de birden derinleşmiyor. çoluk çocuk rahat edersiniz. iyi tatiller şimdiden..
|
|
PLAKASINA KADAR 307
|
|
![]() |
|
sezar206 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 18 - Haziran - 1984 Kayıt Tarihi: 08 Mart 2011 Konum: adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1426 |
Simdiden iui tatiller kardesim. Yokun acik olsun.
|
|
2000 model 206 1.6 XT 5 Kapı
Atiker lpg |
|
![]() |
|
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
Arkadaslar tavsiye ve dilekler icin cok tesekkur ederim. Bunlarin hepsni bir kenara not aliyorum cok ise yarayacagini dusunuyorum. Peder saolsun tatile gidince gezmeyi cok sever yapicaz yine 3-4bin km
Gecen sene andakardan didime gittik 3400km yapmisiz. |
|
![]() |
|
sonerkyl ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
geçen sene bende didimdeydim güzel yer plajı felan :)
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
![]() |
|
Bu pazar yola cikiyorum hayirlisi ile. Orda olan arkadaslarla imkan olursa gorusmek isterim tavsiyelerinizi dikkate alacagim.
|
|
![]() |
|
Viruse ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Aralık 2014 Konum: Antalya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 225 |
Dostum Antalya' dayım Biliyorsun. Uğrarsan Misafirim Ol. Şimdiden Hayırlı Yolculuklar...
|
|
Yasin Babadağ
2011 Peugeot 3008 1.6 THP OV |
|
![]() |
|
Turgutreis06 ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 22 Temmuz 2015 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 162 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Turgutreis06
Yolun açık olsun...
|
|
2012 Peugeot 206 + Plus
Urban Move 1.4 HDİ Beyaz Martı |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |