|
306 rolanti dengesizliği |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
BZC
1. Vites Kayıt Tarihi: 13 Şubat 2015 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 39 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 30 Haziran 2015 Saat 12:11 |
merhaba arkadaşlar,
Motor soğuk olsa da olmasa da devir saatinde dengesizlik oluyor. Motor soğukken normal olarak devir 1in üstüne çıkıyor, ısınınca 1in altına iniyor. Ancak sabitlenmiyor. 1e çıkıp tekrar alta iniyor. Sabahları aracı çok sarsıyor. Ama hiç bir şekilde stop ettiğini görmedim. Sorun neden olabilir? 1 ay önce aşağıdaki bakımları yaptım;
Düzenleyen BZC - 30 Haziran 2015 Saat 12:12 |
|
peugeot murat
1. Vites Kayıt Tarihi: 27 Ekim 2010 Konum: AYDIN Durum: Aktif Değil Mesajlar: 303 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı peugeot murat
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
Modelini şase numarani verirsen yarmci olmaya çalışayım
|
|
superyusuf
1. Vites Kayıt Tarihi: 28 Kasım 2011 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 374 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı superyusuf
|
bendekı 106 da aynı problem vardı.
rolantı motorunu degıstırdım duzeldı gıbı ama yıne çok trafıkte kalınca ara ara yapıyor.rolantı dıbe vuruyo cıkıyo fılan yapıo.ayagımı yarım gaz yapıyorum.duzelıyor sonra
|
|
BZC
1. Vites Kayıt Tarihi: 13 Şubat 2015 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 39 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Model 1998 1.6 griffe. Şase numarasını şuan veremiyorum ruhsat arabada.
|
|
superyusuf
1. Vites Kayıt Tarihi: 28 Kasım 2011 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 374 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı superyusuf
|
ne kadar guvenırsek guvenelım.şase numarasını paylaşmayın.
|
|
KILIÇ
4. Vites Kayıt Tarihi: 08 Mayıs 2013 Konum: Gaziantep Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3438 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Nedeninide yazarsanız bizlerde öğrenmiş oluruz.
|
|
2011 Clio SW Gümüş
2010 207 Millesim Opsiden Siyah 2005 Opel Corsa Lila 2000 Clio sümbül Gri 2003 307 XT Lacivert 2004 Palio Go Kırmızı 2005 307 XR Gri 2006 206 Desing Kum gri 2003 c3 Kırmızı |
|
BZC
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Yok kesinlikle paylaşmam. Belirli rakamlarını söylerim sadece. Bide neden soruluyor onu da anlamış değişim.
|
|
superyusuf
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı superyusuf
|
geçtiğimiz aylarda haberlerde arabayı alıcam dıye şase numarasını verır mısın kasko sıgorta fıyatlarını arastırıcam dıye almıslar numarayı.
gitmişler arabayı zimmetine geçirceklermiş noter uyanmışta polise intikal etmiş olay. o yuzden
|
|
arachnid
1. Vites Kayıt Tarihi: 03 Nisan 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 122 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
bende de vardı rölanti motorunu değiştirdim düzeldi.
|
|
sdttn
1. Vites Kayıt Tarihi: 07 Mayıs 2015 Konum: Zonguldak Durum: Aktif Değil Mesajlar: 212 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
E o zaman ön camdaki şasi numarınızı kapatın kimse görmesin yoksa elinizden alıverirler arabayı.
|
|
BZC
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Ne kadar masraf çıktı? Ayrıca ben dün enjektör ve boğaz kelebeğini temizlettim hala düzelmedi :)
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |