![]() |
|
acil tansiyenizi bekliyorum |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
jkl1004 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Haziran 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 27 Haziran 2015 Saat 21:21 |
merhabalar;
arkadaşlar tavsiyeniz bilginize ihtiyacım var, aracım park halinde neyin çarptığı belli değil ön tampon farlar radyatöre kadar hasar ile karşılaştım. kimin yaptığını da bulamadım. aradım 2007 1.4 hdi trendy ön tampon orjinalinde sis farı yok bilirsiniz.ben siz farlı tampon ızgara ne varsa taktırmak istiyorum acaba uymluluk sorunu olurmu diye bilgiye ihtiyacım var. emin görüşlerinizi bekliyorum
|
|
![]() |
|
peugeot murat ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Ekim 2010 Konum: AYDIN Durum: Aktif Değil Mesajlar: 303 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı peugeot murat
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Olur sıkıntı olmaz sis farsın araclarda sis far tesisatı var bsi beyninden konfigürasyonlarindan ön sis fari var diye kodlama yaptırman lazim
|
|
![]() |
|
jkl1004 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Haziran 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
valla hiç bir bilgim yok tesisatı varmı yokmu.Bu gün sabah kalktım arac ile işim vardı bir baktım aracın ön kısmına iyi biri girmiş resmen kaçmış.ne far kalmış ne tapmpon ne radyatör. iyi bir araştırma yapıp farlı halde tamponuda tamamlamam gerekiyor. haliyle kaza tutanağı olmadığı ve sigort da karşılamayacağı için epey bi masraf edicem gbi gözüküyor.
|
|
![]() |
|
peugeot murat ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Ekim 2010 Konum: AYDIN Durum: Aktif Değil Mesajlar: 303 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı peugeot murat
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Tesisatı var
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
teşekkürler hocam..süper o zaman o zaman tampon alıp arac rengi gri olduğu için boyattırmam gerekiyor sanırım
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |