![]() |
|
207 1.4 trendy 90hp yardım edin |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
sinanbuyukkendirci ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Haziran 2015 Konum: finans Durum: Aktif Değil Mesajlar: 19 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sinanbuyukkendirci
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 22 Haziran 2015 Saat 21:39 |
merhaba arkadaşlar yanlışım varsa affola
burdaki konu açma sebebim 2007 model 207 1.4 trendy 90 hp lpgli hakkında acilen geniş bir bilgi almak aracın performansı olsun özellikleri olsun güncel piyasa fiyatı olsun tavsiye ve görüşlerinize acil yardımınıza ihtiyacım var ayrıca trendy paket boş paket mi ? şimdiden yardımcı olan tüm kardeşlerime teşekkür ederim.
|
|
![]() |
|
ismailkaya ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Mayıs 2012 Konum: BURSA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1389 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ismailkaya
![]() ![]() ![]() ![]() |
1.4 90 hp benzinli motorlara LPG uyum sağlamıyor cunku bende 307 1.4 90 hp aracım var 5 senedir benzinde kullanıyorum 2 gun once BURSA da en iyi otogazcı AGS otogaz özer abinin kapısını çaldım bana dediği bu versiyon motorlar LPG sistemini taşımıyor dedi stop etme sorunuyla karşılasıyor dedı ve bu sorunun elektronik sisteminden kaynaklandıgını soyledı örneğin klımayı acınca arac klımanın acıldıgını algılıyor ve motora onagöre komut gonderıyor motor farklı calısmaya baslıyor buda LPG calışma sıstemınde sorun yasattıgını soyluyor
|
|
KÖTÜ İNSANLARIN HER YERDE OLMASININ TEK SEBEBİ İYİ İNSANLARIN HİÇBİRŞEY YAPMAMASINDANDIR.
|
|
![]() |
|
sinanbuyukkendirci ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Haziran 2015 Konum: finans Durum: Aktif Değil Mesajlar: 19 |
![]() Yanıt Yaz
Acilen yardımlatınızın devamını bekliyorum almak uzereyım arabayı
|
|
![]() |
|
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
trendy en boş versiyonu lpg hakkında hiç kullanmadım birşey söyleyemem. 207 güzel arabadır ama geniş bir bilgi istiyorum acilen diye söylüyorsunuzda forumda arama yapın geniş bilgi almak için
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Forumda arama yapmama rağmen pek bir bilgi bulamadım
|
|
![]() |
|
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
https://www.google.com.tr/search?q=site:forum.peugeotturkey.com+207+1.4+lpg
bunlardan daha başka bu kadar bilgiyi bir forumda bulamazsın
|
|
![]() |
|
sdttn ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 07 Mayıs 2015 Konum: Zonguldak Durum: Aktif Değil Mesajlar: 212 |
Düzgün bir kit ve düzgün montaj ile sorun çıkacağını zannetmiyorum.
|
|
![]() |
|
LH207 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Ocak 2016 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1 |
Bende 2007 207 16 V 90 hp rendy kullanıcısıyım. Donanım benim için önemli değil Yüksek donanımlı paketinde pek bir fark yok açıkçası. Araç 90 hp ve 1.44 Lt bir motor ne ise o güce sahip. Performans olarak çok birşey beklemeyin. Rampalarda özellikle vites arttıramıyorsunuz. Genel olarak iyi bir araç kibar şehir içi için yeterli seviyede. Süspansiyonu çok kötü diyemem ama bir alman aracı kadar değil. Bütün peugeot modellerinde olduğu gibi sert bir süspansiyona sahip. LPG uyumuna gelince ben benzinli kullanıyorum LPG olayını sevmiyorum ama Ankara'da mavi Deniz otogaz ve Üstün otogazın bu araçlara bir çok kez LPG montaj yaptığına şahit oldum. 90 hp değil de 95 HP VTI olan araçlarda problem çıkardığını duydum ama doğruluğunu bilemem. Sahibinden.com da incelemişsinizdir birçoğunda LPG mevcut. Piyasası 24 -30 arası değişiyor.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |