![]() |
|
307sw RGB Tavan Led Uygulamam |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |||
OnuR67 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Haziran 2015 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 16 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 18 Haziran 2015 Saat 16:34 |
||
Merhabalar
307sw aracımın cam tavan kenarlarına yaptığım led uygulamasını sizinle paylaşmak istedim, Led olarak SMD 5050 Şerit led kullandım, RGB için de 44 key modül kullandım Şerit ledi direk tavana yapıştırdığımda led hem göz alıyor hemde kötü gözüküyordu, soft görüntü elde edebilmek için kablo kanalı kapağı ve sıcak silikon yardımıyla bir tüp yaptım ve bu şekilde çift taraflı bant yardımıyla tavana montajını gerçekleştirdim. ortaya çıkan bu buyrun Çalışma Videosu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
okan77 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Mayıs 2008 Konum: KasımpaşaKartal Durum: Aktif Değil Mesajlar: 840 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Kardeşim hoşgeldin.... Titiz çalışman için tebrikler... İnşallah bir gün yakından da görme şansım olur... Maşallah diyorum.. :)
|
|||
![]() |
|||
OnuR67 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Haziran 2015 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 16 |
||
Teşekkürler Okan Abi hoşbuldum.
İnşallah abi |
|||
![]() |
|||
xmen ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Aralık 2014 Konum: HATAY Durum: Aktif Değil Mesajlar: 913 |
||
gerçekten çok güzel olmuş hayırlı olsun...
|
|||
2005 Peugeot 307 1.4 hdi
1997 Opel Vectra 1.6 16v CD 2003 renault clio 1.5 DCI 2006 peugeot 307 1.6 HDI 2006 ford fiesta 1.4 TDCI |
|||
![]() |
|||
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
||
yeni nesil peugeot tavanları gibi güzel olmuş
|
|||
![]() |
|||
and ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Aralık 2014 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 207 |
||
Emeğine sağlık güzel olmuş, altta yoksa oraya da deneyebilirsin sanki?
|
|||
2010 308 Millesim 1.6 VTI OV
|
|||
![]() |
|||
||
Teşekkürler
Teşekkürler açıkcası 2008 in tavanında böyle bir aydınlatma görüp ondan esinlenmiştim.
Teşekkürler evet altta yok oralara da ambyans aydınlatma yapmayı düşünüyorum |
|||
![]() |
|||
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
||
208lerin cam tavavnında var bu uygulamadan ben de aurise yapmak için malzemleri aldım ama bir türlü yapamadım akıyı ayarlamak zor. bu önüne koyduğunuz kapak güzel olmuş. Ben de bir deneyim. Elinize sağlık
|
|||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |