![]() |
|
Double din subwoofer çıkışı çalışmıyor |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
OnuR67 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Haziran 2015 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 16 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 16 Haziran 2015 Saat 20:17 |
Merhabalar
307sw aracıma Navitech dtv8500 multimedia sistemi ve gerigörüş kamerası montajı yaptım. Herşey yolunda fakat teyibin arkasındaki subwoofer çıkışına sub bağladığımda ses alamıyorum. Teyibin menüsünden sub on-of konumunu on yaptığım halde çalışmadı, subwoofer sağlamlığı tets edildi. Bu konuda bilgisi olan varmı yoksa cihaz mı arızalı? |
|
![]() |
|
OnuR67 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Haziran 2015 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 16 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ben sorumun cevabını buldum, merak edenler için yazıyorum.
Mevcut SUB çıkışları amfi sinyali gönderiyormuş yani direk SUB bağladığımızda çalışmıyormuş amfi şart
|
|
![]() |
|
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
RCA Pre-OUT ların hepsi sinyal çıkışıdır. Direk hoparlöre bağlanamaz. İyiki çıkışı yakmamışsınız. Subı amfisiz çalıştıracak bir teyp var mı bilmiyorum.
|
|
![]() |
|
biraz şansım varmış yanmamış, ben sub çıkışını direk bağlanabilecek bi çıkış yapmışlar diye yorumlamıştım :)
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |