![]() |
|
Peugeot 207 Trendy Modeline Sis Farı Deliği |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | ||
onuralyaz ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Haziran 2015 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 15 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı onuralyaz
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 11 Haziran 2015 Saat 11:09 |
|
Merhabalar;
1.4 Trendy modeli Peugeot 207 aracıma sis farı taktırmak istiyorum fakat tamponda sis farı için açılmış bir delik yok. Tampona delik açılabiliyor mu yaptırabileceğimiz, önerdiğiniz bir yer var mı ?(İstanbul Anadolu Yakası ) Teşekkürler. ![]() Düzenleyen onuralyaz - 11 Haziran 2015 Saat 11:17 |
||
2006 MODEL 207 1.4 TRENDY 16V (90HP) 65.000 KM
|
||
![]() |
||
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
benim aracın resmini iyice anlatım diye koydum. bizim tamponlardaki sisin duruşu 206 gibi düz olmadığı için kestirme işi olmaz.
|
||
![]() |
||
onuralyaz ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Haziran 2015 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 15 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı onuralyaz
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
peki nasıl olacak benim arabamda sis farı hiç bir zaman olmayacak mı :)) yani bu seninkiler gibi açamaz mı kimse.. arabada boyanan değişen hiçbir parça yok kıyamıyorum yoksa yeni tampon alıcam yani
|
||
|
||
![]() |
||
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
|
deliklerin içinde çukurlar var onların üstüne takılıyor sende ayak vs yeride olsa o çukurları fiberle yapmaya kalksalarda hem düzgün olmaz hemde iyi para tutar. şuan en mantıklısı yeni tampon ve sis almak zaten arabayı satarken dersin sadece ön tamponu sisli olsun diye değiştim diye kimse niye taktın demez yada tamponu sakla bi yerde satmadan önce yine takarsın
Düzenleyen GökhaN - 12 Haziran 2015 Saat 10:19 |
||
![]() |
||
|
|
||
![]() |
||
Efe-Pöjo ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Temmuz 2014 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 624 |
|
yani sis de olmayıversin, bunun için tampon değiştirmeye değmez. bi de boyası falan çok pahalı o0lur.
|
||
![]() |
||
|
bende aynı şekilde düşüyorum arabalarda büyük şeylerin değiştirilmesini karşıyım. far stop jant olabilir ama tampon kaput vb gibi değişiklikler gereksiz büyük masraf oluyor
|
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı onuralyaz
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
abi thp modelleri Rc modelleri gibi ızgaranın kenarlarında olmuyor mu koyamazlar mı
|
||
|
||
![]() |
||
|
o kadar istiyorsan çıkma tampon al boyat tak olmaz tampon delinmesi 207 de yapımı zor ayak yoktur nereye takıcaklar zaten tesisatında tesisatta çekicekler
|
||
![]() |
||
jkl1004 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Haziran 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5 |
|
arkadaşlar benim aracımın tampon darbe aldı değiştirmem gerekiyor komple acaba sis farlı tampon alsam orjinal gibi uyumlu olurmu araca tampon ??
|
||
![]() |
||
|
uyar bence 2009 model öncesi thp motorlar gti ve 207lerdeki yuvarlak farlı tampon güzel durur
|
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |