![]() |
|
Debriyaj bilyası-prizdirek arızası |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
rebel_43 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Ocak 2015 Konum: balıkesir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 67 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 05 Haziran 2015 Saat 01:41 |
debriyaja basınca şanzumandan gelen ses kesiliyor.kaldırınca ses başlıyor.hareket halindeyken de aynı.usta 600 ü bulur dedi.ben mümkünü olmadığını söledim.tecrrübeli arkadaşlardan yorum bekliyorum.206 xr benzin lpg 2001
|
|
2001 XR - 206
|
|
![]() |
|
madblueblacksea ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Nisan 2014 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 873 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı madblueblacksea
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Seyir halinde vitesi boşa almadan bir dene. Ses kesiliyorsa baskı bilyası yüksek ihtimal. 600 tl ye bişey diyemem 200-300 değişen fiyatlarla şanzumanı indiriyorlar
|
|
206 1.4 HDI Look 2004
|
|
![]() |
|
sezar206 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 18 - Haziran - 1984 Kayıt Tarihi: 08 Mart 2011 Konum: adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1426 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
aynı sorun bende de var da 600 ne yav. Bu sorun ıcın baya arastırdım prızdek bılyası yapıyormus bu sesı. Hatta son zamanlarda ses daha da arttı. Gıyır gıyır otuyo.
|
|
2000 model 206 1.6 XT 5 Kapı
Atiker lpg |
|
![]() |
|
riderzist ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Ocak 2015 Konum: Tekirdağ, Türki Durum: Aktif Değil Mesajlar: 244 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı riderzist
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Ben yaptırdım değiştirdim prizdirek bilyaları 2 bilya değişiyor. biri ufak biri büyük orjinalleri büyük 70 civarı küçük 50 şanzıman inip dağılması lazım. 200 işçilik verdim söktürmüşken baskı balatada değiştrdim280 tl baskı balata seti. ama yağı değiştirmeyin 1 ay sonra yağı değiştirdim hafif ötme başladı. bilya sesi değil ama. sordum eski yağda şanzıman dişlilerinden dökülen ufak parçalarda değişiyor o yüzden çoğu arabada oluyor 140 150 binden sonraki araçlarda. katkı attım kesilmeye başladı.
sadece bilye değişimi 300 400 arası tutar baskı balatayıda değiştirmeniz mantıklı birdaha işçilik vermezsiniz. 280 baskı balata ve prizdirek bilyalar hepsi 600 700 arası tutar.
|
|
EN İYİ TAMİR, BAKIMDIR ...
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |