![]() |
|
Beyaz Meleği satmayı & değiştirmeyi düşünüyorum |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
seamad ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Ağustos 2013 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 380 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 02 Haziran 2015 Saat 11:42 |
Arkadaşlar peugeot 206 aracım forumda bilinen bir araç, dosta gidecek temizlikte bana güçük geliyor 110 kiloyum :) biraz daha büyük araçlar ile takaslamak istiyorum ilan aşağıdadır...
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-binicisine-ozel-full-bakimli-dizel-peugeot-206-142892810/detay/
Düzenleyen seamad - 02 Haziran 2015 Saat 11:43 |
|
![]() |
|
KILIÇ ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Mayıs 2013 Konum: Gaziantep Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3438 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hayırlı satışlar inş. gönlünüze göre bir araç bulursunuz.
|
|
2011 Clio SW Gümüş
2010 207 Millesim Opsiden Siyah 2005 Opel Corsa Lila 2000 Clio sümbül Gri 2003 307 XT Lacivert 2004 Palio Go Kırmızı 2005 307 XR Gri 2006 206 Desing Kum gri 2003 c3 Kırmızı |
|
![]() |
|
seamad ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Ağustos 2013 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 380 |
Teşekkür ederim, aracı ilana çıktım bakalım hayırlısı...
|
|
![]() |
|
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
Hayırlı Satışlar temiz araç gerçekten.
|
|
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
|
![]() |
|
Teşekkür ederim arkadaşlar, bir araç bulmuştum onu almak için aracımı satıyordum fakat bulduğum araç zannedersem satılmış bende ilanı kaldırdım, aranızdayım gittiğim yok hiç bir yere :))
|
|
![]() |
|
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
Kısmet artık daha büyük araçlarda bulunabılır yıne peugeot olarak özellikle 307 sw ler gayet güzel büyük araç konusunda bir okadarda konforlu düşünülebilir :)
|
|
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
|
![]() |
|
muhammed.ceyhan ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Ekim 2013 Konum: gebze Durum: Aktif Değil Mesajlar: 284 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı muhammed.ceyhan
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Yayinda degil. Satildi mi?
|
|
![]() |
|
Evet ilandan kaldırdım , satmadım çünki almayı düşündüğüm araç satıldı, peugeot 307 evet olabilir fakat bu ara volvo ve benzeri sedan otomatik arabalara takmış durumdayım, birde 2006 model golf 5 aracım var fakat malum yakıt sıkıntısından ona binmiyorum babama verdim o biniyor ayda 100-200 km kadar :)
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |