|
1. ve 2. vites geçişlerinze zıplama |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
wesser12
1. Vites Kayıt Tarihi: 02 Haziran 2015 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 39 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 02 Haziran 2015 Saat 10:47 |
arkadaşlar aracıma 1 ay önce LPG taktırdım araç 1. viteste kalkarden veya 2 . vitese geçerken sanki acemi sürüşü gibi araç zıplama yapıyor vuruntulu kalkış yapıyor. diğer viteslerde sıkıntı yok sadece 1. ve 2. viteslerde. ayrıca bazen devir saati oynama yapıyor.rölantide 0.8 ile 1.2 arasında sanki hafif gaz veriyormus gibi oluyor. gazcıya götürdüm gazdan değil diyor gaz kelebeğini temizlet dedi temizlettim düzelmedi araç 1.4 comfort 2006 model 104 binde
|
|
wesser12
1. Vites Kayıt Tarihi: 02 Haziran 2015 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 39 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
sorun çözüldü alt motor kulağı gitmiş değiştirildi zıplama bitti. LPG beyinin ayarlarını bozmuş yeni versiyon yüklemesiyle çözüldü sıkıntı kalmadı
|
|
ramazaneminaksu
1. Vites Kayıt Tarihi: 18 Mart 2015 Konum: OSMANİYE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 38 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı ramazaneminaksu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
bende de aynı sorun var. vuruntulu kalkış. ama devir saatinde sıkıntı yok.
vuruntulu kalkış bir süre sonra kesiliyor benimkinde. vuruntulu kalkıs sırasında bir tümseğe denk geldi mi sanki altta bişey boşta gibi sallanıyor, çözemedim.
|
|
REA
|
|
ramazaneminaksu
1. Vites Kayıt Tarihi: 18 Mart 2015 Konum: OSMANİYE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 38 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı ramazaneminaksu
|
benimde şanzıman kulağı kırılmış,değiştireceğim.
|
|
REA
|
|
ramazaneminaksu
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı ramazaneminaksu
|
bende de şanzıman kulağı değişti sorun bitti çok şükür.
|
|
REA
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |