![]() |
|
yeni icadım polisaj makinesi :) |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
gngburak ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Şubat 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 636 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 22 Mayıs 2015 Saat 14:24 |
kullanılmayan mikseri polisaj makinasına cevirdim. sonuç çok iyi
https://www.youtube.com/watch?v=Bxc10wVzKSY
|
|
www.gngtasarim.com
|
|
![]() |
|
KILIÇ ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Mayıs 2013 Konum: Gaziantep Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3438 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Abi on numara olmuş güzel fikir valla
|
|
2011 Clio SW Gümüş
2010 207 Millesim Opsiden Siyah 2005 Opel Corsa Lila 2000 Clio sümbül Gri 2003 307 XT Lacivert 2004 Palio Go Kırmızı 2005 307 XR Gri 2006 206 Desing Kum gri 2003 c3 Kırmızı |
|
![]() |
|
gngburak ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Şubat 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 636 |
eyvallah sağolasın beğendiğine sevindim yapım aşamasınıda bi siteye yükledim http://kendinyapsitesi.com/kendin-yap/kullanilmayan_mutfak_mikserinden_polisaj_makinasi_yapimi-3767.html
|
|
www.gngtasarim.com
|
|
![]() |
|
talip206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Şubat 2015 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3066 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
muro_60 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Haziran 2012 Konum: Tokat Durum: Aktif Değil Mesajlar: 929 |
güzel olmuş kullandıgınız mikser cok kalıteli bizdede var aynısından babam arabıstandan getırmışti benden buyuktur hala calışıyor şuanki mikserlerle bunu yapmak biraz zor hemen dişlileri dagılıyor gülerek kullanın
|
|
peugeot 307 xt premium
|
|
![]() |
|
tetik-soner ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Temmuz 2013 Konum: Üsküdar- İST Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1656 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tetik-soner
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
eline sağlık güzel olmuş...temizlik mopunu sök çıkar yapmak lazım temizlemek için...süngerle mop arasına çift taraflı cırt cırt mesela...
|
|
Peugeot 206 1.4 xr 2000
Cıtroen Xsara 1.6 16v 2001 Honda Accord 2.0 ex 1994 |
|
![]() |
|
oguzhan29 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2010 Konum: GÜMÜŞHANE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2352 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı oguzhan29
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
onnumara olmuş
|
|
PEUGEOT 206 SW HDİ X-LİNE(GRİ)2004 model
|
|
![]() |
|
ALLEX ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Mayıs 2015 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1307 |
arkadaşlar malum havalar ısınıyor.biraz parlatma zamanı geldi diye arayışlar başladı haliyle.
ben de şarjlı matkabı kullanmaya başladım. makine iyi güzel de darbeli modda unutmayın benim gibi. ![]() ule ta ta ta dedi üç gamze oldu kaputta ![]() ama gerçekten pasta cilada işe yarıyor.20 volt yeni olmayan ama el aletlerinde yeni üretilen birşey.ve de kuvvetli bu tür bişey arayanlara da tavsiye ederim.makine bu. ![]() |
|
MORALİ AĞRIYOR....
|
|
![]() |
|
ALLEX ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Mayıs 2015 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1307 |
kısa bir video
|
|
MORALİ AĞRIYOR....
|
|
![]() |
|
Ayrica o mikserden AEG marka olarak elimde mevcut.calisiyor.
İsteyen olursa istanbul bulusmasinda hediye edebilirim. |
|
MORALİ AĞRIYOR....
|
|
![]() |
|
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
![]() |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |