![]() |
|
307 mazot filtresi hakkında yardım. |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
raconcu ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Eylül 2014 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 79 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 21 Mayıs 2015 Saat 21:46 |
arkadaşlar merhaba yakın bir arkadaşım aracını satmadan önce mazot filtresi almıştı aracına peugeot hastası biri çıkıp çok iyi para verince apar topar bakım yaptırmadan sattı. Mazot filtresini bakıma gireceğim için bana verdi benim işime yaramaz al sen kullan taktır aracına boşuna masraf etme dedi. Sİzlere sorum bu mazot filtresi orjinal mi değilse arabama kesinlikle yan sanayi malzeme takmam. Kutu peugeot ancak filtrenin üzerinde delphi yazıyor peugeot malzeme hakkında tecrübelilerden yorum bekliyorum?
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11677 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
delphi üretiyordu bu seneye kadar orjinaldir. 2015 de başka bir markaya ürettirmeye de başladı.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |