![]() |
|
peugeot 206 otomatik vites stop ediyor |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
ercanayaz ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Mayıs 2015 Konum: diyarbakir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ercanayaz
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 17 Mayıs 2015 Saat 19:50 |
Mrb arkadaslar 2008 model otomatik vites 206 kullaniyorum... araba dusuk hizda durduktan sonra gaza basinca stop ediyor... son zamanlarda gunde iki kez olmaya basladi... bu sorunla karsilasan var mi... cozumu ne... yardimci olan arkadaslara simdiden tesekkurler...
Düzenleyen ercanayaz - 17 Mayıs 2015 Saat 19:51 |
|
![]() |
|
talip206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Şubat 2015 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3070 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Lpg taktirdiktan sonra benimde başıma gelmisti birkaç kere. Sonra taktırdıgim yere götürdüm ayar yaptılar. Baktılar bir daha olmadı. Aracınızda lpg varsa ayar gerekebilir. Normalde otomatik araç stop etmez kalkışlarda.
|
|
![]() |
|
ercanayaz ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Mayıs 2015 Konum: diyarbakir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ercanayaz
![]() ![]() ![]() ![]() |
Lpg var talip hocam ben bi baktirayim... tesekkur ederim... sizin de stop etmeden once motor sanki boguluyo gibi oluyormuydu...?
|
|
![]() |
|
ebay otomotiv ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Mayıs 2015 Konum: pendik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 19 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ebay otomotiv
Aracınız 1.4 mü ve yakın zamanda triger kayışı değiştirdiniz mi bir de aracınızın km nedir yazarsanız yardımcı olmaya calısıım
|
|
ebay otomotiv
|
|
![]() |
|
talip206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Şubat 2015 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3070 |
Titreme sallantı olmuyordu da sanki benzin biter de tık diye kalır ya öyle oluyordu. Durunca tekrar kalkışta stop ediyordu arada bir. Lpg ci bilgisayara bağladı sonra bir iki hortumun yerini değiştirdi ayar yaptı bir daha stop etmedi hiç.
Düzenleyen talip206 - 17 Mayıs 2015 Saat 23:06 |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ercanayaz
Hocam arabam 1.4... 74binde... 69binde aldim 4 ay oldu... aldigim kisiye trigger kayisini sordum.. degistirdim dedi... gunahi boynuna... kayisi kontrol etmedim...
Düzenleyen ercanayaz - 17 Mayıs 2015 Saat 23:12 |
|
![]() |
|
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
Genelde klima açıkken ve sadece lpg de stop ediyorsa, lpg cut ofstan geri dönme ayarı yapılması gerekir, çoğu lpg ayarcıları yazılımda ki bu özelliği bilmez ve yaz gelince lpgli araçlarda stop etme başlar, lpg ayarlarına gittiğinizde cut offtan geri dönmde ayarından bahsedin ustanıza, bilmiyorsa merkezden bir ustadan bilgi alsın.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ercanayaz
Klima acik degilken de stop ediyor hocam... dediginiz cut off sorunu klima kullanmadiginizda da oluyur muydu acaba hocam...?
|
|
![]() |
|
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
Klima kapalıyken günde 1 sefer oluyorsa açıkken 3-4 sefer oluyordu, klima açıkken çoğalıyormu onu bi deneyin.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ercanayaz
tamam hocam klimayi acip deniycem...
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ercanayaz
Arkadaslar bi de arabanin yagi yeni degisti... bu problemin artmasinin yag ile ilgisi olabilir mi... varsa ne yapmam lazim
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |