![]() |
|
206+ Merkezi Kilit ve Teyp Problemi ( Acil ) |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |||
YAŞAR ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Nisan 2015 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 16 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 16 Mayıs 2015 Saat 09:09 |
||
Merhaba arkadaşlar. Aracım 2012 model 206+ 1.4 HDI Urban Movie
Yaklaşık 2 gündür 3 adet sıkıntıyla uğraşıyorum. 1.si sabah işe gideceğim zaman kumandadan aracı açayım dedim açılmadı. Baya bir denedim iyice bastırdım belki kumanda da birşey vardır diye ama çalışmadı hiç bir şekilde. Sonra şoför kapısını elle açayım dedim anahtarı taktığımda orada açılmadı. Sağ ön kapıdan anahtarla açtığımda açıldı. Kumandada vardır belki sıkıntıyı diye üstüne düşmedim. Arabamı park ettim kumandadan kilitlendi kilidi tekrar açtım bi sıkıntı yoktu. İş çıkışı açmaya çalıştığımda yine açılmadı elle açmak zorunda kaldım. Arabaya uzun süre binilmeyince kumandadan açılmıyor yarım saat sonra binince kumanda çalışıyor sıkıntı nereden kaynaklanıyor acaba ? 2. sıkıntım bazen hava yastığı arıza ışığı yanıyor bir süre sonra sönüyor bunun nedeni nedir ? 3. sıkıntım bugün başıma geldi. Kontağı kapattıktan bir süre sonra teypte kapanıyordu normalde ama bugün kontağı kapattım teyp biraz çaldı kapandı sonra tekrar geri açıldı. kapanmadan önce sol ön taraftan bir " tık " sesi geliyor arka sileceği çalıştırırkende aynı " tık " sesi geliyor. Neyse teyp kapandı sonra aynı yerden tık sesi geldi geri açıldı. Bu sıkıntılarından müzdarip olan ve çözüme sahip olan arkadaşlardan yardım istiyorum Araçlardan pek anlamıyorum yeni araç sahibi oldum. Sizin göstereceğiniz yol ile hareket etmek istiyorum.
|
|||
![]() |
|||
Secks ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Ocak 2013 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 228 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Akü durumu nedir aracın eskimiş olabilir mi?
|
|||
![]() |
|||
YAŞAR ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Nisan 2015 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 16 |
||
Tüm bakımları yeni yapıldı zaten aküde sıkıntı olsaydı söylerlerdi. Ama aküyü oynatmışlar herhalde yerinden bakımdan önce düz duruyordu şimdi biraz yana yatık duruyor tabi etkisi olacağını zannetmiyorum.
|
|||
![]() |
|||
vpro ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Ağustos 2014 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 374 |
||
Araç bir kaç gün yattıktan sonra marş basmada sıkıntı oluyor mu bana biraz akü ömrünü doldurmuş gibi geldi.
|
|||
Ele-Elo
|
|||
![]() |
|||
talip206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Şubat 2015 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3066 |
||
Uzun süre binmedigin zaman kumanda çalışmıyorsa kumandanın pilini değiştirin. Bende de öyleydi sabah açmıyordu kumanda. Sonra elle açıp işe gidiyordum inince kilitliyordu akşam çıkınca yine çalışmıyordu. Pilli degistirdim düzeldi. Diğer problemler aku kaynaklı olabilir. Akuyu ve sarji ölçturun
|
|||
![]() |
|||
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
||
Bsi beynine su kacmis galiba.
Aracta bsi dan kaynakli ekstra bir eklenti var mi ? Birsey guc cekiyor zannedersem yada kisa devre olmus. |
|||
![]() |
|||
||
Şuan kendiliğinden düzeldi. Kısa devre veya su kaçmış olabilir muhtemelen. Bidaha olursa bir elektirikçiye göstericem. Teşekkür ederim yardımlarınız için. |
|||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |