![]() |
|
206 X-Desing Oksijen Sensörü Arızası |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
ibrahim ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Şubat 2015 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 66 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 13 Mayıs 2015 Saat 05:01 |
Merhaba arkadaşlar, 2005 model 206 X-Desing aracım var. Son 3 aydır
Arıza Lambası yanıyor ve iki kere götürdüm ikisinde de ustam makinaya
bağlayıp Oksijen Sensörü dedi. Maddi durumdan dolayı hep erteledim ama
artık yaptırmak istiyorum.
Ancak sizlere bir sorum olacak. Son 3 aydır dikkat ediyorum, ya depom yarıdayken, yada uzun süreli 4'ncü vitesteyken Arıza ışığı yanıyor. Işık en fazla 4 gün sonra sönüyor. Acaba diyorum bu arızanın sebebi Oksijen Sensörü değil de başka birşey mi ? Mesela Benzin pompası yada şamandıra ile alakalı olabilir mi ? Fikir ve deneyimlerinizle yardımcı olursanız sevinirim arkadaşlar. |
|
Tanrı Dağı kadar Türk'üm, Türkçü'yüm, Atatürkçü'yüm!.
|
|
![]() |
|
10URAKAR ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Eylül 2014 Konum: gaziantep Durum: Aktif Değil Mesajlar: 228 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Merhaba
araç da rolanti dengesizliği var mı? benzinde çalışırken...? |
|
![]() |
|
ibrahim ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Şubat 2015 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 66 |
Merhaba , Işık yandıktan sonra, rölantideyken ibre yükselip alçalıyor. Doğdurur var?
|
|
Tanrı Dağı kadar Türk'üm, Türkçü'yüm, Atatürkçü'yüm!.
|
|
![]() |
|
sdttn ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 07 Mayıs 2015 Konum: Zonguldak Durum: Aktif Değil Mesajlar: 212 |
Test etti mi sensörü? belki kablosu kopuk?
Zengin mi fakir mi kodu veriyor? Hemen değiştirme, hele sadece biligisyara bakarak karar verdiyse hiç değiştirme ustanı değiştir.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |