![]() |
|
Otomatik Vites D Yanıp Sönüyor |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
brkhkn ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: sivas Durum: Aktif Değil Mesajlar: 67 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 29 Nisan 2015 Saat 19:53 |
Arkadaşlar Aracım R ya da D'ye getirdiğimde yanıp sönüyor... Neden oluyor bu? Hata nedir acaba
|
|
.brkhkn.
|
|
![]() |
|
palet ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Ağustos 2014 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 292 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Merhaba arkadaşım, şanzıman üst tarafında vites selektör mekanizması vardır. Muhtemelen sizin aracınızda bu parça arıza yaptı. başlangıçta ayar ile kurtarılabilir. ancak değişmesi gerekirse parçanın fiyatı 225 TL. civarındadır. pejo ve citroen olarak fiyat reno ya göre 25-30 TL. daha ucuzdur. Parça italyan malı olmasına rağmen Renault tada aynı ürün kullanılmaktadır.
|
|
2013 - 508 Allure 1.6 e-HDİ
|
|
![]() |
|
brkhkn ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: sivas Durum: Aktif Değil Mesajlar: 67 |
Allah razı olsun kardeşim. Motor kısmını ve altını yıkattım. O da arızaya sebep olabilir mi acaba
|
|
.brkhkn.
|
|
![]() |
|
talip206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Şubat 2015 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3070 |
Arkadaşın dediği gibi vites pozisyon salterinde sıkıntı var. Muhtemelen altını yıkattigin için kafası karışmış. İnşaallah parca değişmeden tamir ile kurtarabilirsin
|
|
![]() |
|
inşaallah çabucak kururda atlatırım yaa... nereden bileyim bu kadar nazik olduğunu :D
geçmişte de farklı farklı araçlar yıkattım, hiç yaşamamıştım. Var bu iştede bir hayır
|
|
.brkhkn.
|
|
![]() |
|
bütün soketlere el gezdirdim, nemli ve ıslak yerlerini sildim. Valla düzeldi, yıkatmaktan oldu demekki. teşekkür ederim arkadaşlar
|
|
.brkhkn.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |