|
1 viteste kalkarken gelen surtme sesi.... |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
emresensoy307
2. Vites Kayıt Tarihi: 11 Temmuz 2013 Konum: lüleburgaz Durum: Aktif Değil Mesajlar: 685 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı emresensoy307
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 26 Nisan 2015 Saat 08:48 |
aradaslar bdnim aracta din duydum sesi 1 viteste kalkarken surtme sesi geliyo onden bi yerden tam anlayamadim sesi sadece kalkarken yapiyo bu sesi direksiyonu cevirikende olabir bu gun yine test edicem varmi bi fikri olan...(307)
|
|
206rc
|
|
emresensoy307
2. Vites Kayıt Tarihi: 11 Temmuz 2013 Konum: lüleburgaz Durum: Aktif Değil Mesajlar: 685 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı emresensoy307
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
bu gun baktim tekrar gaza fazla yuklenince rolantide egzozdan bi yerden geliyo gibi geldi ufa ufak pat diye ses geliyo..
|
|
206rc
|
|
talip206
4. Vites Kayıt Tarihi: 16 Şubat 2015 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3066 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
eğzozu elle sallayın bi. bağlantılarda kopma esneme varsa ondan yapabilir.
|
|
ucanturk
1. Vites Kayıt Tarihi: 30 Haziran 2014 Konum: Kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 131 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
aracın ön tarafına doğru egzostun bir eklem yeri var. yaylı civatalı basit bir mekanizma. Onun içinde çok sert bir conta var. O contanın değişmesi gerekiyor. işçilikle beraber 30-35 tl tutar.
İlerleyen dönemlerde o contanın oturduğu yuva genişliyor ve sıkıntı büyüyor. Bence onu değiştirmek yerine kestirip spiral taktırın.
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |